Prodej rodinného domu, Rovečné, 100 m2

Rovečné


1 290 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 6 148 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Rovečném

Popis

Nabízíme k prodeji rodinný dům v klidné části obce Rovečné okres Žďár nad Sázavou. Tento řadový dům je přízemního typu, s užitnou plochou cca 100m² na zastavěné ploše 126m². Celková plocha pozemku činí 182m² ( zastavěná plocha a nádvoří ) s možností odkupu a rozšíření zahrady o v současnosti využívaného pozemku v těsné blízkosti domu velikosti 145 m². Další parcely v okolí - 1.809 m². Stav objektu je dobrý a vybavení je částečné. Tato nemovitost nabízí možnost využití jako chalupy k rekreaci nebo trvalého bydlení. Díky krásnému okolí je ideální pro odpočinek a relaxaci. Možnost půdní vestavby a využití veškerých inženýrských sítí.

Dům / stav a dispozice
Dům, který je připojen na veškeré inženýrské sítě ( plynovod u hranice pozemku ), je v dobrém stavu, vhodný k modernizaci, přičemž jeho zastavěná plocha činí 126 m² ( + vedlejší přístavby ) na parcele o celkové rozloze 182 m².

Dům je dobře řešen i z hlediska úložného prostoru, kde v suterénu domu jsou místnosti sloužící jako sladovací prostory, vstup do samostatné garáže na zahradě přístupné průjezdem domu. Další prostory se nalézají v návaznosti na stavbu domu.
Veškeré inženýrské sítě: Dům je napojen na vodovod, elektřinu, plyn ( u hranice pozemku domu ) a veřejnou kanalizaci. Vytápění domu je kotlem na tuhá paliva.

Pozemek a přístup
Vlastní pozemek o velikosti 182 m² poskytuje dostatek prostoru pro různé možnosti relaxace a vyžití. Ideální poloha v řadové zástavbě a dostupná doprava po silnici, autobusem dále zvyšují atraktivitu této nemovitosti. S výhodnou lokalitou je tato nemovitost vhodnou pro pohodlné vlastní rodinné bydlení, nebo k individuální rekreaci. Dále je možnost odkupu v současnosti využívaného pozemku v těsné blízkosti domu o velikosti 145 m² ve vlastictví obce. Další parcely v okolí, které jsou součástí prodeje - 1284 m² Druh pozemku: trvalý travní porost a 525m² lesního pozemku.

Lokalita / blízké okolí
Rovečné jsou obcí nacházející se na úpatí Horního lesa, který je svou výškou nejvyšším vrcholem přírodního parku Svratecká hornatina. Přímo v místě je široká paleta občanské vybavenosti. V obci najdeme jak mateřskou, tak základní školu, dětské a fotbalové hřiště, obchod, aj. Jedná se o lokalitu, kde je příjemné bydlení. Z pohledu obyvatelstva se jedná o bezproblémové okolí s přátelskými sousedskými vztahy. 

Parkování / doprava
Samotná lokalita má dobrou dopravní dostupnost. Možnost parkovat je přímo u domu, v garáži a na veřejných parkovištích. 

Náklady / Financování
Financování je možné hypotéčním úvěrem, kde se Vám zdarma nabízí možnost využití služeb hypotečního poradce, který Vám nezávazně poradí při zajištění nejvýhodnějšího hypotečního úvěru.
Vzhledem ke svému stavu, poloze a velikosti, je dům vhodný jak pro pohodlné rodinné bydlení, tak i jako chalupa k rekreaci. Bez omezení vlastnického práva či jiné právní vady.
Více informací na webu: ▶ www.rdrovecne.cz ◀

Cena
1 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 9. 2024
Adresa
Rovečné
ID
22608
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
80 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
126 m2
Podlahová plocha
100 m2
Plocha nemovitosti
182 m2
Plocha zahrady
58 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva
Doprava
Silnice
Voda
Vodovod
Garáž
Převod do OV
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Adam Trčka

Adam Trčka

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Rovečném.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky