Prodej rodinného domu, Velvary - Ješín, 120 m2

Velvary, Ješín


5 350 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 25 497 Kč /měs.

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Velvarech

Popis

Nabízíme k prodeji rodinný dům o dispozici 4+kk s užitnou plochou 120 m2.
Původní stavba domu byla postavena v roce 1945, přístavba byla započatá v roce 1992, která je pouze z cihel. Dům sestává ze suterénu, kde se nachází sklep, kotel na tuhá paliva, akumulační nádrže, koupelna, wc a technická místnost. V prvním patře se nachází : dvě místnosti, koupelna s vanou a sprchovým koutem, wc, dále obývací pokoj s balkonem a kuchyň s jídelnou, tyto dvě místnosti, lze spojit jako celek a mít z toho jednu prostornou místnost, kde je to takové domácí zázemí pro rodinu. Ve druhém patře (podkroví) již započala rekonstrukce, pro místnosti, dle vlastních představ.
Dům je napojen na elektřinu a vodu ze studny (kopaná) která se nachází ve sklepě a je možno se připojit na veřejný vodovod (stačí osadit vodoměr) Kanalizace se v obci řeší. V tuhle chvíli je odpad řešen trativodem. Dům je 3/4 opláštěn zateplenou větranou fasádou.
Pozemek o výměře 1423 m2, který si lze oplotit. Možno si postavit na pozemku parkovací stání, bazén, posezení s grilem či udírnou, dle vlastní fantazie, plocha pozemku umožnuje cokoliv..
Měsíční náklady je pouze elektřina cca 3.000,- měsíčně.
K domu máme k dispozici veškerou projektovou dokumentace i stavební povolení k dokončení, které je platné do roku 2025. Občanská vybavenost v obci Velvary, která se nachází 4km a nebo ve Slaném. V blízkosti nájezd na dálnici. Pro více dotazů kontaktujte makléře.

Cena
5 350 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
13. 9. 2024
Adresa
Velvary, Ješín
ID
01411
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
120 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
1423 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Trativod
Topení
Lokální tuhá paliva
Doprava
Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Studna
Balkon
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Daniel Kumžák

Daniel Kumžák

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Velvarech.

Podobné nabídky