Prodej zemědělské půdy, Český Těšín - Mistřovice, 25075 m2

Mistřovice


1 060 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 5 052 Kč /měs.

(včetně provize, poplatku, právního servisu a úschovy kupní ceny)


Regionální dodavatelé v Českém Těšíně

Popis

Nabízíme Vám pozemek v katastrálním území Mistřovice, kousek od Českého Těšína, vhodný pro přímé hospodaření nebo jako stabilní investice. Jedná se o prodej 25% vlastnictví, tedy držení pozemku ve výlučném vlastnictví. (1/4 vlastnického podílu.)

Celková výměra prodeje je 25.075 m2 a na pozemcích je orná půda, travní porost, les, vodní plocha. V současné době uzavřena pachtovní smlouva.

Pozemky jsou vhodné jako dlouhodobá investice do vašeho portfolia. Správně spravovaná zemědělská půda může přispět k udržení biodiverzity, ochraně vodních zdrojů a boji proti erozi půdy.

Převažující část území pokrývá zemědělská půda. Ves lidem nabízí klidné, upravené prostředí a bohatý společenský život. Krajina na území obce má rovinný až mírně zvlněný terén. Jižní část katastru zaujímá lesní celek lákající k procházkám.

Tento skvělý kousek zemědělské půdy nabízíme za atraktivní cenu. Na pozemek je přístup zajištěn obecní komunikaci.
V té je zahrnuta i provize, což zajišťuje transparentnost a jednoduchost obchodu. Cena půdy v čase roste, s koupí proto dlouho neváhejte.
Zajišťujeme rychlý prodej připravíme kupní smlouvy a v případě zájmu Vám zajistíme ostatní právní služby. Zaručíme Vám jednoduchý a transparentní prodej.

Cena
1 060 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, poplatku, právního servisu a úschovy kupní ceny
Aktualizováno
11. 6. 2024
Adresa
Mistřovice
ID
1376/4500
Plocha nemovitosti
25075 m2
Komunikace
Asfaltová, Štěrková, Zpevněná
Doprava
Silnice
Bezbarierový přístup

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Irena  Jochim

Irena Jochim

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje zemědělských půd v Českém Těšíně.

Podobné nabídky