Pronájem výrobních prostor, Hradec Králové, U Fotochemy, 120 m2 (ID: 1445216)

U Fotochemy, Hradec Králové


16 800 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Hradci Králové

Popis

Nabízíme Vám dlouhodobý pronájem výrobních prostor pro potravinářskou nebo jinou drobnou výrobu, Hradec Králové, ulice Za Fotochemou.
Prostor je se skládá ze vstupní části, která slouží pro výdej a jako prodejna. Navazují další prostory výroby a skladů, a vlastního sociálního zázemí. Oba sklady jsou přístupné samostatně dvoukřídlými dveřmi, které usnadňují nakládku a vykládku zboží a materiálu. Areál je uzavřený se samostatným vjezdem a možností parkování venku před budovou. Prostor je kolaudovaný na potravinářkou výrobu, takže ideální například pro pražírnu kávy nebo něco obdobného.

Měsíční nájemné činí 16.800,- Kč plus DPH, elektřina meřena podružným elekroměrem, voda a teplo se pohybuje kolem 30.000,-/rok, rozpočteno dle metrů čverečních. Vratná kauce ve výši dvou měsíčních nájmů. Provize RK je 1 měsíční nájem + DPH.

V případě zájmu jsem plně k dispozici

Cena
16 800 Kč /za měsíc
Aktualizováno
7. 6. 2024
Adresa
U Fotochemy, Hradec Králové
ID
420240203
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
120 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Plocha budovy
120 m2
Podlahová plocha
120 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Voda
Vodovod
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Michal Kučera

Ing. Michal Kučera

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu výrobních prostor v Hradci Králové.

Podobné nabídky