Prodej obchodního prostoru, Hostinné, Zahradní, 204 m2

Zahradní, Hostinné


3 590 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 17 109 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Hostinném

Popis

Nabízíme k prodeji komerční objekt, který může sloužit jako sídlo firmy, kancelářské prostory nebo obchodní místo. U objektu je také možnost změnit jeho užívání a částečně zrekonstruovat na rodinný dům. Umístění domu je v klidné části historického města Hostinné, které se nachází na prahu Krkonoš.

Dům prošel v roce 2006 rozsáhlou rekonstrukcí, při níž byla osazena nová dřevěná okna a dveře, vyměněna celá konstrukce střechy včetně krytiny z betonových tašek, nová fasáda a v přízemí domu byly zhotoveny nové podlahy, omítky s výmalbou a nainstalováno nové sanitární zařízení. Dřevěné schodiště Vás dovede do podkroví, které je připraveno pro budoucí rekonstrukci. Rovněž bylo zhotoveno vydláždění dvora, které může sloužit jako parkovací stání. Celý pozemek je oddělen plotem, který zajišťuje soukromí a klid.

V přízemí se nachází dvě oddělené prostorné místnosti s kamny na tuhá paliva, která dodávají prostoru útulnost a teplo. Dále vstupní chodba, technická místnost a dvě WC s místností s umyvadlem. Podkroví, jak již bylo zmíněno, je připraveno na rekonstrukci dle Vašich představ.

Pro více informací a následnou prohlídku mne neváhejte kontaktovat.

Cena
3 590 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
7. 6. 2024
Adresa
Zahradní, Hostinné
ID
22660
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
204 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
204 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední elektrické
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Bezbarierový přístup
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Petr Babíček

Petr Babíček

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje obchodních prostor v Hostinném.

Podobné nabídky