Prodej rodinného domu, Sklené, 150 m2

Sklené


2 850 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 13 582 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Skleném

Popis

Nabízíme prodej chalupy v půvabné vesničce Sklené, 9km od okresního města Žďár nad Sázavou. Vesnice leží v nejvýše položené části Českomoravské vrchoviny v chráněné krajinné oblasti Žďárských Vrchů, kdy v zimním období jsou v blízkosti chalupy najety běžkařské tratě a v dalších ročních obdobích je okolí vhodné pro turistiku a cykloturistiku.
Teď něco o domě. Dům pochází z r. 1939. V roce 2005 byl požár střechy od komína a poté byla vyměněna část nosné konstrukce střechy. Byly osazeny nové střešní latě, střešní krytina, nové rozvody elektřiny. Okna jsou dřevěná, původní. Vytápění je kamny na tuhá paliva, která jsou v předsíni domu. V obývacím pokoji jsou instalovány jedny akumulační kamna.
V přízemí je veranda, předsíň, kuchyně, 2 pokoje, koupelna, samostatné wc a garáž. Po dřevěných schodech je vstup na půdu, kde je jedna místnost, která se dá zrenovovat s celou půdou k bydlení. K domu náleží zahrada. Dům je částečně podsklepený a je napojený na vodovodní řád. Do konce září 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Cena
2 850 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 9. 2024
Adresa
Sklené
ID
130040
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Špatný
Plocha užitná
180 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
261 m2
Podlahová plocha
150 m2
Plocha nemovitosti
124 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Doprava
Autobus
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Marie Dvořáková

Marie Dvořáková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Skleném (okr. Žďár nad Sázavou).

Podobné nabídky