Prodej bytu 2+1, Nejdek, Jungmannova, 46 m2

Jungmannova, Nejdek


2 170 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 10 342 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Nejdku

Popis

Nabízíme Vám k prodeji byt po rekonstrukci s dispozicí 2+1 o velikosti 46 m2, s dalším příslušenstvím (2 sklepy, komora) o velikosti 16 m2. Byt je umístěn v 1. nadzemním podlaží cihlového domu s 5 bytovými jednotkami.
Byla provedena kompletní rekonstrukce - nové rozvody elektřiny a vody, osazení plastovými okny a dveřmi s obložkami, snížené stropy, nová plovoucí podlaha v obytných místnostech, rekonstrukce koupelny včetně keramických obkladů a podlahy.
V kuchyni je osazena nová moderní kuchyňská linka s elektrickou troubou a sklokeramickou deskou.
Topení v místnostech je řešeno novými lokálními elektrickými přímotopy. Do bytu je převedena studená i teplá voda.
K bytu náleží 2 sklepy (8 m2 a 4 m2) a půdní komora (4,5 m2). Bezplatné parkování je možné u domu.
Udržovaný dům je umístěn v Jungmannově ulici na okraji města Nejdek směrem na Bernov. Jde významnou lokalitu města, která je stranou od běžného provozu, s převažující zástavbou rodinnými domy. K domu je přilehlá ohraničená zahrada 170 m2 (ve vlastnictví města).
Nejdek je město 8.000 obyvateli, s veškerým občanským vybavením a mnoha pracovními příležitostmi. Je vzdálen 17 km od Karlových Varů, s dopravním spojením autobusem i vlakem. Významná je jeho poloha s ohledem na blízké lyžařské areály (Nové Hamry 6 km, Pernink 10 km) a běžecké trasy. Výborné místo pro turistiku a cykloturistiku v Krušných horách. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N105710.

Cena
2 170 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 7. 2024
Adresa
Jungmannova, Nejdek
ID
N105710
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
46 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mgr. Josef Grosser

Mgr. Josef Grosser

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Nejdku.

Podobné nabídky