Prodej rodinného domu, Tlumačov, Metlov, 56 m2

Metlov, Tlumačov


2 200 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 10 485 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Tlumačově

Popis

Nabízím k prodeji rodinný dům o výměře 56 m2 v k.ú. Tlumačov na Moravě. Dispozičně se jedná o 1+1. K dispozici 1 pokoj, kuchyně, koupelna s vanou a WC. Nemovitost je pronajímána platícím nájemníkem. Vhodné tedy pro investora, který hledá již obsazenou nemovitost za účelem stabilního výnosu. Nájemní smlouva na dobu určitou do 23.12.2024, nájemné činí 11.000 Kč (jedná se o čisté nájemné, zálohy na vodné a stočné činí 600 Kč, tyto hradí nájemce navíc k nájemnému). Nájemce by rád bydlel i nadále, bude upřednostněn kupující, který bude mít zájem nemovitost koupit za účelem dalšího pronajímání.

Společně s touto nemovitostí se prodává i přes komunikaci další stavba, která sloužila jako dílna spolu se dvorem. Celková výměra činí 58 m2. Vše zapsáno na LV č. 839 v k.ú. Tlumačov na Moravě, p.č. st. 429, součástí je zemědělská stavba. Pak dále se na tomto LV nachází výše zmiňovaný rodinný dům, zapsaný na p.č. st. 264 o výměře 56 m2, adresa místa Metlov č.p. 216.

Výborná dostupnost vlakem i autobusem do okolních obcí: Otrokovice 6km, Kroměříž 12 km, Zlín 17 km. Elektřina v mědi, plynové topení WAW.

Celková kupní cena za všechny nemovitosti zapsané na LV č. 839 činí 3 miliony korun českých. Tato cena je konečná a bude uváděna jako kupní cena v kupní smlouvě, nehradíte provizi.

Prohlídky budou pořádány po dohodě s nájemcem, děkuji za pochopení. Prodávající si vyhrazuje právo výběru nejvýhodnější nabídky.

V případě zájmu o koupi mě prosím kontaktujte telefonicky, emailem, prostřednictvím WhatsApp či Messenger, děkuji Vám

Cena
2 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
10. 9. 2024
Adresa
Metlov, Tlumačov
ID
6164
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
56 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
56 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Pavla Presová

Pavla Presová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Tlumačově (okr. Zlín).

Podobné nabídky