Prodej pozemku pro bydlení, Prostějov, Okružní, 1070 m2

Okružní, Prostějov


1 780 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 8 483 Kč /měs.

(vč. právního servisu i provize RK)


Regionální dodavatelé v Prostějově

Popis

Nabízíme k prodeji pozemek o výměře 1.070 m2 v zastavitelném území obce Prostějova, nedaleko centra města.

Příjezd k pozemku je po obecní cestě, na niž se sjíždí z ul. Okružní.

V současné době je pozemek užíván jako zahrada, dle platného územního plánu je však veden z části (cca 30%) jako plocha smíšená obytná (SX), z části jako plocha veřejného prostranství a veřejná zeleň ("PV" a "ZV").

Vyjádření odboru územního plánování a památkové péče Magistrátu města Prostějova:

Část pozemku parc. č. 6381/1 k.ú. Prostějov se nachází v ploše smíšené obytné SX č. 0672, která je součástí zastavitelné plochy Z14. Pro plochu č. 0672 je stanoveno speciální využití pozemky bytových domů, v případě nižší zástavby je minimálně 50 % potřeby součtu parkovacích a odstavných stání situováno na disponibilních pozemcích záměru.

Dále je stanovena zastavěnost do 35%, maximální výška zástavby 13/17 m (římsa nebo okapní hrana / hřeben střechy nebo ustoupené podlaží pod úhlem 45°) a struktura zástavby k,u.

Struktura zástavby k - kompaktní charakter zástavby, tj. stavby se umisťují v uvedené ploše uspořádaně v jedné linii podél celé hranice uvedené plochy orientované k ploše veřejného prostranství - veřejná zeleň (ZV), přičemž tyto stavby vytvářejí souvislou řadu bez stavebních mezer mezi nimi. Určující je poloha průčelí hlavní stavby směrem k příslušnému veřejnému prostranství.

Struktura zástavby u - struktura zástavby v dané ploše musí odpovídat uličnímu charakteru zástavby, tj. stavby se umisťují v uvedené ploše uspořádaně v jedné linii podél existujícího či navrhovaného veřejného prostranství; určující je poloha průčelí hlavní stavby směrem k příslušnému veřejnému prostranství.

V současné době je pořizována územní studie, která prověří podrobnější využití území a jeho kapacitu.

Pro bližší informace o nemovitosti nás neváhejte kontaktovat na níže uvedeném tel. čísle či prostřednictvím e-mailu.

Cena
1 780 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. právního servisu i provize RK
Aktualizováno
5. 8. 2024
Adresa
Okružní, Prostějov
ID
2024-06-2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1070 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

JUDr. Jaroslav Klimeš

JUDr. Jaroslav Klimeš

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Prostějově.

Podobné nabídky