Prodej chaty, Praha - Zbraslav, 21 m2

Praha


998 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 4 756 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme exkluzivně k prodeji chatku po rekonstrukci v žádané zahrádkářské osadě Zbraslav.

Chatka o zastavěné ploše 24 m2 je situována ve velmi klidné části zahrádkářské kolonie Kamínka Zbraslav.
Chatka je pečlivě zrekonstruovaná, má dřevěnou konstrukci ošetřenou dvěma nátěry, novou plechovou střechu, nové okapy, bezpečnostní vnitřní mříž mezi terasou a obytnou místností.

Chatka vás okouzlí svoji obytnou plochou 21m2.
Prosklená terasa má 6 m2, kde pohodlně umístíte dvě křesla a stolek na kávu nebo pivko.
V hlavní části chatky o velikosti 9 m2 najdete rozkládací pohovku (200x180cm) pro pohodlné spaní, komodu, kredenc, ledničku a mikrovlnou troubu. Mobilní klimatizaci využijete v létě k ochlazení hlavní obytné části včetně prosklené terasy.
V zadní části chatky je technická místnost o velikosti 6 m2 pro uložení sekačky, zahradního nábytku a nářadí.
Chatka je položená na jednom z nejklidněji zahradních dílců o velikosti 300 m2.
Pozemek je travnatý, najdete zde i několik keřů angreštu, rybízu a další sezónní plodiny ovoce a zeleniny.
Rozšíření záhonů je vítáno. Na pozemek je možné sezónně umístit bazén nebo vířivku.

Do chatky je zavedena elektřina s vlastním elektroměrem a užitková voda se sezonním provozem (jaro - podzim). Možnost vybudování sprchového koutu nebo suché toalety. Možnost dovozu materiálu a zásob autem až k chatě.

Prodej chatky je s veškerým vybavením (bezpečnostní mříž, nábytek, lednice, mobilní klimatizace, vařič, sekačka, přepravní vozík, nářadí, zahradní nábytek) a dále včetně všech porostů na pozemku a plotů.

Součástí prodeje je i převod nájemní smlouvy na oplocenou, rovinnou zahradu o výměře 300 m2 s ročním nájemným 7.000.- Kč. Vstupní jednorázový poplatek za nového člena zahrádkářské osady činí 5.000,- Kč. Za chatku neplatíte daně z nemovitosti. Převod nájemní smlouvy je možný i na další generace. Jedná se o velmi pěkné slunné místo, se skvělými sousedy a pohodovou atmosférou.

V osadě se nachází společné sociální zázemí, kde je umyvadlo, WC a pitná voda asi 80 m chůzí od chatky. Pro osadníky je zde parkoviště pro automobily.
Do osady je skvělá dostupnost z centra Prahy, trvá jen 30 min. Celá osada je oplocená a pod uzamčením. Na chatku jsou přístupové 2 vjezdy až na pozemek. Ze stávky Zbraslav jste jen za pár minut chůze na zahrádku.
Zahrádkářská osada Kamínka je velice pěkná zahrádková osada, fungující již od roku 1983 je druhou největší osadou v Praze.

Občanská vybavenost vás překvapí: obchod Lidl, dětské hřiště, poliklinika, tenis Kamínka, letní kino Kamínka, restaurace, hospůdky.

Chatu je možné převzít k 30.9.2024 a zahradu lze začít užívat okamžitě po osobní domluvě.
Těším se na vás na prohlídce.

Cena
998 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 6. 2024
Adresa
Praha
ID
0320-NP00095
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
21 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
21 m2
Plocha nemovitosti
300 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mgr. Marie Gűtlová

Mgr. Marie Gűtlová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Praze.

Podobné nabídky