Prodej rodinného domu, Lysá nad Labem, Vodákova, 105 m2

Vodákova, Lysá nad Labem


3 300 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 15 727 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Lysé nad Labem

Úklidové služby

Popis

Nabízíme Vám ke koupi dům o dispozici 4+1 a ploše 105 m² na pozemku o rozloze 152 m² v centru obce Lysá nad Labem. Dům si můžete prohlédnout také prostřednictvím virtuální prohlídky - 3D skenu v inzerátu.
Dům je určen k rekonstrukci a lze ho využít pro bydlení i pro komerční účely. V přední části domu byly v minulosti obchody a zadní část sloužila k bydlení.
Dům je postaven ze smíšeného zdiva a je napojen na elektřinu, plyn, vodovod a kanalizaci. Zásadnější přestavba domu a přístavba do dvora proběhla v 90. letech. Na pozemku je také momentálně nevyužívaná studna. K vytápění slouží plynová tělesa a k ohřevu vody bojler. Dům je částečně podsklepený. Stropy jsou dřevěné. Střecha je nad původní částí domu sedlová s taškami, nad přistavenou částí je střecha pultová a krytinou je lepenka.
Ačkoliv se dům nachází v samém centru města, ulice není rušná. V docházkové vzdálenosti je k dispozici veškerá občanská vybavenost - školy, školky, obchody, lékařská péče atd. Vlakové nádraží je ve vzdálenosti 700 m. Z Lysé nad Labem je dobrá dostupnost do Prahy, Mladé Boleslavi i na Kolín - vlakem na Masarykovo nádraží 40 min, do 10 km nájezd na dálnici D11 i D10.

Cena
3 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 6. 2024
Adresa
Vodákova, Lysá nad Labem
ID
3507
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
105 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
152 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Klára Jílková

Ing. Klára Jílková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Lysé nad Labem.

Podobné nabídky