Pronájem bytu 2+kk, Brno, 63 m2

Brno


18 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Brně

Popis

Exkluzivně nabízíme pronájem bezbarierové, velice vkusně a s citem řešené, částečně zařízené novostavby bytu 2+kk s rytým parkovacím stáním v Brně na ulici Opuštěná. Byt se nachází ve 3. patře z 5. patrového cihlového domu s výtahem. Celková plocha činí 58 m2. Velkou výhodou je vlastní topení formou rekuperační jednotky.
Energetická náročnost budovy třídy B – 125 kWh/ (m2 rok).
Zařízení bytu:
Kuchyň - kuchyňská linka, sklokeramická deska, elektrická trouba, digestoř, myčka, lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba.
Pokoj – prázdný.
Koupelna s WC dohromady – sprchový kout se skleněnou zástěnou, umyvadlo s umyvadlovou skříňkou, nástěnné osvětlené zrcadlo, elektrický žebřík, přípojka na pračku, WC + kryté parkovací stání.
Předsíň – vestavěná šatní skříň.
Dispozice
Předsíň 8 m2, koupelna s WC dohromady 5 m2, kuchyně s obývacím pokojem 26 m2, pokoj 19 m2.
Vybavenost obce: veškerá.
Dostupnost: trolejbus, autobus, vlak.
Nájem: 18.000,- Kč
+ záloha na energie 7.000,- Kč
+ kauce 30.000,- Kč

Cena
18 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
3. 8. 2024
Adresa
Brno
ID
702216
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
58 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
63 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Vítězslav Syrový

Vítězslav Syrový

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Brně.

Podobné nabídky