Prodej pozemku pro bydlení, Katusice, 889 m2 (ID: 1452161)

Katusice


2 178 050 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 10 380 Kč /měs.

(včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Katusicích

Úklidové služby

Popis

POZOR - Jarní sleva - cena za m2 2.450 Kč s DPH (standardní cena 3.000 Kč)

Exkluzivně nabízíme dva rovinaté pozemky (parc.č. 945 a 623/2) každý o výměře 889 m2 na okraji obce Spikaly. JV orientace s výhledem do polí. Přístup po pozemku v majetku obce. Příjemná venkovská atmosféra v dosahu města.
Inženýrské sítě v dosahu. Náklady na přípojku vodovodu a elektřiny jednoho pozemku se odhadují na cca 220 tis. Kč bez DPH. V obci není kanalizace. Odpadní vody je nutné řešit ČOV nebo jímkou.
Částečná občanská vybavenost v cca 1,5 km vzdálených Katusicích – školka, škola, restaurace, obchody. Mladá Boleslav s plnou vybaveností necelých 15 km. Lze využít i autobusové spojení přímo ze zastávky ve Spikalích (PID, linka 731).
Pozemky jsou z větší části oplocené. Pozůstatky budovy lze v době výstavby využít pro skladování materiálu nebo vybavení staveniště.

Územní plán
SO - PLOCHY SMÍŠENÉ OBYTNÉ
A) Hlavní využití:
- bydlení
B) Přípustné využití:
- bydlení – nízkopodlažní zástavba
- stavby pro rodinnou rekreaci
- občanské vybavení
- sportovní zařízení a hřiště
- veřejná prostranství
- dopravní a technická infrastruktura
- přírodní složky, vodní plochy, zeleň
C) Podmínečně přípustné využití:
- drobná nerušící výroba a podnikatelské aktivity
D) Nepřípustné využití:
- Veškeré stavby a činnosti, jejichž negativní účinky na životní prostředí překračují nad přípustnou mez limity uvedené v příslušných předpisech.
- Veškeré stavby a činnosti nesouvisející s hlavním a přípustným využitím, zejména stavby pro výrobu, skladování a velkoobchod, rozsáhlá obchodní zařízení
náročná na dopravní obsluhu (supermarkety a hypermarkety), dopravní terminály, centra dopravních služeb, hutnictví, chemii a těžké strojírenství.
E) Podmínky prostorového uspořádání:
a) max. výška rodinných domů – 2NP včetně podkroví
b) max. výška hospodářských a provozních staveb – 10 m v hřebeni, sedlové střechy
c) v zastavěném území obce – zastavitelná plocha pozemku – max. 90 %, platí pro vlastnické celky.

Více informací Vám sdělíme při osobní prohlídce. Naši finanční poradci jsou připraveni pomoci se zajištěním hypotečního úvěru.
Speaking English.

Cena
2 178 050 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního servisu
Aktualizováno
13. 6. 2024
Adresa
Katusice
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
889 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Přemysl Zeman

Přemysl Zeman

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Katusicích.

Podobné nabídky