Prodej rodinného domu, Hlinka, 189 m2

Hlinka


599 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 2 855 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Hlince

Popis

Nabízíme k prodeji samostatně stojící rodinný dům s pozemkem v obci Hlinka, okres Bruntál, Moravskoslezský kraj. Dům o celkové užitné ploše 189 m² je situován na pozemku o rozloze 240 m².

Rodinný dům č.p. 17 byl postaven přibližně v letech 1928/1929 jako budova pro individuální bydlení. V roce 2019 byla zahájena komplexní rekonstrukce, která byla v roce 2020 přerušena. Dům je nyní stavebně nedokončený a neužívaný, což nabízí skvělou příležitost k dokončení dle vlastních představ.

Jedná se o zděnou stavbu z cihel (45/30 cm) bez zateplení. Stropy v prvním nadzemním podlaží jsou dřevěné trámové, nový krov je navržen tak, aby umožňoval využití obytného podkroví. Dům je nepodsklepený a má obdélníkový půdorys ve tvaru "L" s maximálními rozměry 13,45 x 13,22 m.

Pozemek parc. č. St.63 tvoří společně se stavbou jeden funkční celek, je rovinatý, neudržovaný a neupravený. Nemovitost je aktuálně napojena na elektřinu a veřejný vodovodní řád. Obec plánuje výstavbu splaškové kanalizace, na kterou bude možné dům napojit.

Na vizualizacích si můžete představit, jak bude dům vypadat po dokončení rekonstrukce.

Tento dům představuje ideální investiční příležitost pro zájemce, kteří hledají projekt s možností dokončení dle vlastních představ.

Pro více informací nebo sjednání prohlídky kontaktujte makléře.

Cena
599 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 9. 2024
Adresa
Hlinka
ID
0689
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Špatný
Plocha užitná
189 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
136 m2
Plocha nemovitosti
240 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Voda
Vodovod
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Bc. Kateřina Švábíková

Bc. Kateřina Švábíková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Hlince.

Podobné nabídky