Prodej rodinného domu, Nová Říše, Na Hradě, 144 m2

Na Hradě, Nová Říše


Cena na vyžádání /za nemovitost
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Info u realitního specialisty)


Regionální dodavatelé v Nové Říši

Popis

Skvostné bydlení, které Vás bez pochyby okouzlí jak stavbou, tak i panoramatickým výhledem, se nachází v městysu Nová Říše, pouhých 30 minut jízdy od krajského města Jihlava a 9 minut od historického města Telč.
Novostavba nízkoenergetického bungalovu o dispozici 5+ kk a celkové výměře 143 m2 a velkým pozemkem okolo domu ( 1400 m2 ), zaujme především vysokou kvalitou zpracování a vzdušností celého domu.
Dům má velmi prostornou vstupní chodbu, dvě samostatné WC, koupelnu se sprchovým koutem, technickou místnost a ložnici s vlastní šatnou a další tři samostatné pokoje. Vzhledem k těmto dispozicím, se nabízí udělat z jednoho pokoje pracovnu, pokoj pro hosty či trucovnu.
V hlavní obytné části domu je prostorný obývací pokoj, spojený s kuchyňským koutem. Luxusní kuchyň je vyrobena na zakázku z kvalitních materiálů a osazena vestavěnými spotřebiči značky Bosch a Elektrolux. Pro vaření je zde připraven ostrůvek s indukční deskou a velmi výkonnou digestoří. Každá hospodyňka jistě ocení prostornou spíž, která je umístěna hned vedle kuchyně. V obývacím pokoji jsou vestavěná krbová kamna značky Kingfire, kterými dokážete úplně hravě vyhřát celý dům a vytvořit romantickou atmosféru. Z obývacího pokoje je přístup na terasu velkým francouzským oknem, kde si můžete udělat příjemné posezení.
V celém domě je podlahové vytápění HeatFlow a umožňuje v každém pokoji nastavit teplotu dle potřeby. O čerstvý přísun vzduchu se zase postará rekuperace vzduchu, zavedená do všech pokojů.
Dům má vlastní ČOV, retenční nádrže na užitkovou vodu, vlastní příjezdovou cestu a zastřešené parkování.
V Nové Říši je kompletní občanská vybavenost, je zde základní a mateřská škola, zdravotní středisko, kulturní dům, knihovna, dětská hřiště a obchody s potravinami.
Tuto ojedinělou nemovitost musíte vidět, stojí za to! Už těď se teším na prohlídku s Vámi, tak neváhejte a kontaktujte mě.

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Info u realitního specialisty
Aktualizováno
8. 7. 2024
Adresa
Na Hradě, Nová Říše
ID
61043
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
144 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
146 m2
Plocha nemovitosti
1400 m2
Plocha zahrady
1400 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V
Odpad
ČOV pro celý objekt
Topení
Ústřední elektrické
Komunikace
Betonová
Telekomunikace
Kabelové rozvody, Ostatní
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Vodovod

Máte zájem o tuto nemovitost?

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň, Východní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!
Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Nové Říši.

Podobné nabídky