Prodej rodinného domu, Kozojedy, E. Horáka, 140 m2 (ID: 1453274)

E. Horáka, Kozojedy


6 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 32 883 Kč /měs.

(cena za dům se zahradou 372 m2, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání)


Regionální dodavatelé v Kozojedech

Popis

Tento rodinný dům je přesně určen těm, kdo hledá nemovitost k renovaci a uzpůsobení si dispozice, prostoru podle potřeb. Rodinný dům je 4kk, částečně podsklepený s možností přístavby a to v žádané a klidné obci Kozojedy.
Kozojedy jsou na cestě mezi Vyžlovkou a Kostelcem nad Černými lesy. K rodinnému domu je k dispozici garáž s dílnou a kůlna. To vše na pozemku o velikosti 372 m2. Uvnitř rodinného domu je zádveří, chodba spojující přízemní prostory obývací pokoj a kuchyni s jídelnou. Z obývacího pokoje je vstup i do technické místnosti se sprchou a umyvadlem. Vstup do sklepní části je taktéž v prvním nadzemním podlaží. Dále je zde samostatná toaleta u zádveří a schodiště do druhého nadzemního poschodí. V suterénu domu v jeho podsklepené části je kotel na tuhá paliva (lokální ústřední topení). V prvním patře jsou dva pokoje a samostatná koupelna s vanou a toaletou + menší skladová místnost. Z ložnice je vstup na terasu cca 8 m2. Z terasy je výhled až na Český Brod. Rodinný dům je kompletně připojen na inženýrské sítě jako je elektrická energie 230, 400V, obecní vodovod i kanalizace. Plyn se v obci Kozojedy nenachází. Nemovitost je v blízkosti lesa - asi 5 minut chůze. Autobusová zastávka Rozcestí Kozojedy je vzdálena do 5 minut chůzí. Tato oblast je známá svými hlubokými lesy, nekonečnými procházkami, rybníky a čistým vzduchem. Veškerá občanská vybavenost je v blízkých Říčanech či Mukařově, také pak v nedalekém Kostelci nad Černými lesy, supermarket Billa a další větší supermarkety, restaurace a další. Kozojedy mají užší občanskou vybavenost a vlastní kostel. Pokud budete mít chuť, můžete si zajet na výlet do romantické Kouřimi nebo Kutné Hory. Do Prahy lze dojet za pár minut. Jedná se o bydlení v blízkosti přírody.
K "dispozici" (pronájem nebo prodej) je i vedlejší pozemek o velikosti 917 m2 se spoustou vzrostlých ovocných stromů a vlastní kopanou studnou. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat. Rádi vám pomůžeme s financováním této nemovitosti.
Získejte 1 milion korun na dotaci!
Nebo varianta vyměňte váš byt za rodinný dům! - I tady je možná směna! Pro více informací volejte makléře.

Dotace státu má za účel navýšit tempo renovací energeticky nevyhovujících rodinných domů a napomoci obnově stávajícího bytového fondu. I s tímto vám rádi pomůžeme a doporučíme, kam se obrátit.

Cena
6 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena za dům se zahradou 372 m2, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
Aktualizováno
14. 6. 2024
Adresa
E. Horáka, Kozojedy
ID
00021
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
150 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
140 m2
Plocha nemovitosti
372 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

David Šrotíř

David Šrotíř

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Kozojedech (okr. Praha-východ).

Podobné nabídky