Prodej rodinného domu, Horní Radouň, 275 m2

Horní Radouň


7 500 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 35 743 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Horní Radouni

Popis

Nabízíme Vám ke koupi rodinný dům s uzavřeným dvorem na velmi klidném místě v obci Horní Radouň v okrese Jindřichův Hradec.
Objekt je umístěn na úplném okraji obce s výhledem do krajiny, ideální pro milovníky klidu a přírody. V okolí domu se nachází pastviny, pole a hluboké lesy, díky zvlněné krajině je pouze pár kroků nad domem krásný výhled na celé okolí.

Dům o zastavěné ploše 392 m2 se skládá z obytné části o ploše 117,5 m2 a dále hospodářské a technické části objektu, ve které je umístěna kotelna, 2 sklady, sklep a stodola (celkem 275 m2). Ve stodole je příprava na další obytnou/společenskou část (nová podlaha, zavedení sítí a vybudování pozedního věnce).
Obytná část o dispozici 3+1 prošla mezi lety 2000 a 2010 rekonstrukcí včetně vybudování nových podlah, rozvodů, nad částí i stropů, v této části také došlo k vyzdění věnce a k přípravě půdní vestavby. Tuto část tvoří veranda, chodba, prostorná kuchyně a obývací pokoj, dále koupelna a 2 ložnice.
Celý dům byl rekonstruován s respektem k historii a umístění domu s použitím přírodních materiálů.

Objekt je vytápěn kotlem na tuhá paliva se dvěma akumulačními nádržemi s napojením na radiátory, v koupelně navíc el. podlahové vytápění.
Napojeno na veřejný vodovod, odpadní vody jsou svedeny do jímky na vyvážení, možnost napojení na obecní kanalizaci cca 150 m od domu.

Vhodné využití k trvalému bydlení i rekreaci.

Cena
7 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 6. 2024
Adresa
Horní Radouň
ID
2024085
Stavba
Kamenná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
275 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
1947 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Dana Verešová Šašková

Dana Verešová Šašková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Horní Radouni.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky