Prodej chaty, Chocerady, 55 m2 (ID: 1453882)

Stříbrná Skalice


1 950 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 9 293 Kč /měs.

(Cena je včetně provize a právních služeb.)


Regionální dodavatelé v Choceradech

Úklidové služby

Popis

Dovolujeme si Vám nabídnout pěknou udržovanou rekreační chatu dispozice 1+1+veranda o zastavěné ploše 37m2, na vlastním pozemku o celkové výměře 282m2 ve velmi vyhledávané lokalitě Středočeského kraje, obci Chocerady, katastrální území Samechov – chatová osada, okres Benešov, cca 40 km od hlavního města Prahy. Chata je smíšené montované stavby – základ kámen, dřevo, zateplena polystyrenem s fasádní omítkou. Nemovitost je v dobrém technickém stavu, elektřina v mědi, napojena na obecní studnu s pitnou vodou, odpad sveden do jímky, suché WC, venkovní nezámrzné kohouty na vodu, ohřev vody průtokovým ohřívačem, vytápění – kamna na tuhá paliva. Chata disponuje prosklenou verandou s kuchyňskou linkou, společenským obývacím prostorem, ložnicí, dílnou – dostatek úložného prostoru a půdou. V současné době není v chatě vybudována koupelna. Podlahové krytiny – betonové, kryté PVC. Na zahradě jsou vysázeny stromy, keře, thuje, celý pozemek je oplocen.

Vesnice Samechov se nachází v kopci nad řekou Sázavou na jejím levém břehu. Pod kopcem je chatová osada (14 chat, z toho 3 celoročně obývané). Dolní částí prochází po levém břehu Sázavy železniční trať Čerčany – Světlá nad Sázavou a na území Samechova má stanici Samechov a zastávku Stříbrná Skalice – vzdálena cca 300m (Pá-So-Ne posílené přímé spoje z/do Prahy), BUS (PiD) s přímou linkou na metro Háje-Sázava, zastávka Stříbrná Skalice vzdálena cca 900m. Dostupnost do hlavního města Prahy autem je výborná - dálnice D1 při dobré dopravní situaci cca 35 minut.

Obchody, obecní úřad, pošta, restaurace, školy a školky jsou v dochozí či dojezdové vzdálenosti - Potraviny Smíšené zboží Na Mariánce 850m, vyhlášená restaurace Na Mariánce 800m (obědy, večeře). Další možnosti nákupu Stříbrná Skalice 3km a město Sázava 5km (dobré vlakové spojení). Obecní úřad, pošta, škola a školka jsou v dojezdové vzdálenosti - Chocerady, Sázava (spojení vlakem i autem).

Nemovitost je k dispozici ihned po zaplacení kupní ceny.

K relaxaci a aktivnímu odpočinku je možno využít procházek blízkých lesů, cyklistiky, běh, houbaření, sběr borůvek, rybaření (řeka Sázava), koupání apod.

Velmi doporučuji – vysoce žádaná a oblíbená oblast s dostatkem zeleně, s výbornou dopravní dostupností, která perfektně naplňuje požadavky současného bydlení a aktivního života.

Cena
1 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je včetně provize a právních služeb.
Aktualizováno
3. 7. 2024
Adresa
Stříbrná Skalice
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
55 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
282 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Milena Krahulcová

Milena Krahulcová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Choceradech.

Podobné nabídky