Prodej vily, Městec Králové, 28. října, 442 m2

28. října, Městec Králové


9 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 47 180 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Městci Králové

Popis

Nabízíme exkluzivně na prodej samostatnou prvorepublikovou vilu 5+1, v obci Městec Králové, nedaleko Poděbrad. Vila o celkové výměře cca 442 m2 a pozemku 814 m2 (z toho zastavěná plocha cca 170m2), se nachází v klidné ulici, nedaleko centra obce.
K dispozici jsou dvě nadzemní podlaží, 1.NP - 172m2, 2.NP - 113 m2, jedno podzemní podlaží (polosuterén) 157m2 a prostorné půdní patro cca 50m2. Na pozemku je samostatně stojící garáž (30m2) pro 1 osobní automobil. Zahrada je orientovaná do vnitřní nerušené klidné části.
Při vjezdu do vily je možné parkovat až 3 auta přímo na pozemku. Svojí dispozicí se nabízí možnost využití nejen pro bydlení, ale také jako kancelářská budova, nebo klinika s přijímací halou a samostatnými místnostmi.
Při vstupu do vily je příjemná, prosklená, zimní zahrada, ze které vcházíme do prostorné haly. Z haly jsou vstupy do 3 samostatných ložnic, do koupelny, na WC do 1.PP a současně je z haly schodištěm propojené 2.NP. Ve druhém NP se nachází 2 ložnice a kuchyně. Je zde i vstup na prostornou terasu a do půdních prostor vily.
Vila je v původním stavu, prošla rekonstrukcí - výměnou oken za plastová s dvojskly a zavedením plynu pro centrální plynové vytápění. Ohřev teplé vody zajišťuje bojler. Voda je z vlastní studny.
Městec je menší obec, s dobrou občanskou vybaveností. V první řadě je zde nemocnice, pošta. škola, mateřská školka, potraviny, například COOP nebo Penny, restaurace, veterinář a další obchody a služby. Volnočasové aktivity nabízí nejen okolní příroda, ale i koupaliště, Fajn park v nedalekém Chlumci nad Cidlinou, nebo relax v lázeňském prostředí Poděbrad, cyklostezky a další.
Městec je zajímavý i rychlou dostupností na Hradeckou dálnici. Velmi rychle se dostanete nejen do Poděbrad, Nymburka, Kolína nebo Chlumce nad Cidlinou, ale díky Dálnici jste v Praze, nebo na druhou stranu v Hradci Králové či Pardubicích během 30 minut. Výhodou Je i možnost dopravy vlakem i autobusem. Dům je ihned k nastěhování. Nákup je možní financovat hypotékou, kterou Vám pomůžeme zajistit.
Pro bližší informace, nebo sjednání prohlídky kontaktujte makléře.

Cena
9 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 9. 2024
Adresa
28. října, Městec Králové
ID
9971
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
442 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
170 m2
Plocha nemovitosti
814 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
120V, 230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Telekomunikace
Telefon, Internet
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Studna
Garáž
Převod do OV
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Josef Kříženecký

Josef Kříženecký

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil v Městci Králové.

Podobné nabídky