Prodej rodinného domu, Krásná Lípa, Pod Lipou, 70 m2

Pod Lipou, Krásná Lípa


2 450 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 11 676 Kč /měs.

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Krásné Lípě

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Nabízíme k prodeji rodinný dům na velmi pěkném místě v obci Krásná Lípa. Nemovitost je využívána k rekreaci. Plocha zahrady kolem domu je 226 m2. Zastavěná plocha je 70 m2.

Dispozice domu - chodba, obývací pokoj, kuchyně, ložnice, v podkroví je pokoj, užívaný jako další ložnice. Zavedené inženýrské sítě - elektřina (noční proud) , veřejný vodovod, odpad je svedený do septiku, vytápění zajišťují krbová kamna na tuhá paliva a elektrické kamna. Ohřev vody zajištěn elektrickým bojlerem.

Na pozemku je umístěné ohniště a posezení pro trávení volného času s rodinou a přáteli. V obci je veškerá občanská vybavenost - ZŠ, MŠ, sportoviště, obchody, lékař, pošta.

Lokalita nabízí nepřeberné možnosti pro výlety a sporty. Krásná Lípa je vstupní branou do východní části národního parku České Švýcarsko. Z Krásné Lípy je to jen kousek do Kyjova; hned za ním vstoupíte do Kyjovského údolí. Protéká jím Křinický potok, na stráních objevíte řady skalních útvarů a vyhlídek, jeskyní a romantických zřícenin dávných hrádků. V dojezdové vzdálenosti jsou lyžařské vleky pro zimní radovánky.

Více informací Vám poskytne realitní makléř. Těšíme se na Vás na prohlídce.

Cena
2 450 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
2. 7. 2024
Adresa
Pod Lipou, Krásná Lípa
ID
01454
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
70 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
70 m2
Plocha nemovitosti
296 m2
Plocha zahrady
226 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Jímka
Topení
Lokální tuhá paliva, Lokální elektrické
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Michaela Mourková

Michaela Mourková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Krásné Lípě.

Podobné nabídky