Prodej rodinného domu, Jindřichův Hradec, Na Lukách, 233 m2

Na Lukách, Jindřichův Hradec - Radouňka


14 500 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 69 103 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Jindřichově Hradci

Popis

Nabízíme k prodeji nadstandardní novostavbu rodinného domu v italském stylu o rozloze 235 m² s dispozicí 4+KK a soukromým wellness SPA. Dům je vybaven garáží, velkou terasou a zahradou o rozloze 368 m². Stavba byla realizována s důrazem na pohodlné rodinné bydlení, kvalitní materiály a luxusní zpracování. Masivní vchodové dveře na míru dodávají domu jedinečný charakter. Prodej zahrnuje kompletní vybavení, včetně designového nábytku v italském stylu a kuchyně na míru s velkým ostrůvkem a vestavěnými spotřebiči Electrolux a kávovarem Bosch.

Obývací pokoj s kuchyní má rozlohu 71 m² a poskytuje pocit kvality a luxusu, který podtrhuje použití okrasného fabionu a rozet kolem lustrů, spolu s mramorovým krbem, který není pouze na krásu a dojem celého prostoru. Wellness prostor má rozlohu 41 m² a zahrnuje jednu z dvou koupelen domu, druhá koupelna je součástí hlavní obytné části. Dům disponuje třemi toaletami, velkou technickou místností a samostatným skladem hned vedle kuchyně. Všechny dveře včetně obložek jsou vyrobeny na míru s důrazem na detail. Dům je energeticky úsporný (třída B), zateplený a vytápěný podlahovým topením, a napojením na všechny inženýrské sítě. Kolaudace proběhla v roce 2018.

Informace o lokalitě Na kopečku, Radouňka v Jindřichově Hradci
Lokalita Na kopečku v Radouňce, části Jindřichova Hradce, je ideální pro rodinné bydlení díky klidné atmosféře a blízkosti přírody. Nachází se přibližně 2 km od centra města a nabízí i pohodlný přístup městskou dopravou.

Občanská vybavenost Jindřichova Hradce
Jindřichův Hradec jako okresní město poskytuje bohatou občanskou vybavenost včetně škol, zdravotnických zařízení a nákupních možností. Město nabízí různé restaurace, sportovní centra a kulturní zařízení. Blízké supermarkety jako Lidl a Albert Hypermarket zajišťují pohodlné nakupování.

Pro více informací a domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat. Těším se, že Vám mohu tuto skvělou příležitost představit osobně!

Cena
14 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 6. 2024
Adresa
Na Lukách, Jindřichův Hradec - Radouňka
ID
1059
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
233 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
678 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jaroslav Pavlas

Jaroslav Pavlas

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Jindřichově Hradci.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky