Prodej ubytování, Ivaň, 337 m2

Ivaň


8 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 42 415 Kč /měs.

(+ provize RK, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Ivani

Popis

AMBIENTEN VIP Vám nabízí k prodeji zemědělskou usedlost se zahradou, prostorným dvorem, dvěma sklepy, dvěma garážemi a možností parkování až pěti vozů na vlastním pozemku v blízkosti Pálavy v obci Ivaň. Celková užitná plocha domu činí 337 m2 a celková plocha pozemku 1.247 m2. Obec Ivaň je vzdálena 30 min jízdy z Brna, 15 min od Mikulova na státní hranice s Rakouskem a 5 min od nádrže Mušov. Dopravně je přístupná také autobusem, což je obrovskou výhodou. Objekt je naprosto vhodný pro provozování rodinného penzionu, ubytovacího zařízení či vinařství.

Dům o dispozici 2 x 3+kk lze využívat jako dvě samostatné bytové jednotky. V hlavní části domu vstupujete do vstupní haly, kde se nachází první jednotka. Jednotka disponuje kuchyní s jídelním koutem a spíží, samostatnou ložnicí s vlastní koupelnou s vanou a prostorným obývacím prostorem. Obývací prostor má přímý vstup do ložnice levého křídla domu, nyní je ale oddělený vestavnými skříněmi. Druhá jednotka o dispozici 3+kk disponuje kuchyní, obývacím prostorem, ložnicí a koupelnou s vanou. Obě jednotky propojuje prostorná prosklená veranda, která má přímý vstup do dvora a průjezdu pro vozy.

Ve vnitrobloku se nachází dvůr, který propojuje dům, zahradu, dvě garáže a hospodářskou stavbu. Dům disponuje dvěma sklepy, z nichž jeden nyní slouží jako kotelna a druhý jako úložný prostor pro zeleninu a brambory. Dále se zde nachází prostorné půdní prostory, které jsou rozložené po celé délce domu a nabízí velké množství úložného prostoru. Na zahradě se nachází skleník, který jistě ocení milovníci pěstování zeleniny a bylinek.

Velkou výhodou domu je možnost parkování dvou vozů ve dvou samostatných garážích, minimálně 2-3 vozů ve dvoře, dvou vozů v průjezdu domu a dalšího vozu na vlastním pozemku před domem.

Nemovitost je cihlová. Okna jsou plastová a na verandě kastlová. Podlahy jsou kombinace betonu, dlažeb a linolea. Vytápění v domě je přes elektrický kotel. K domu náleží studna, která je 10 metrů hluboká a je napojena na zahradní zavlažování.

Hledáte-li nemovitost k investici v blízkosti Pálavy s výbornou dopravní dostupností, tak je tato nemovitost určena právě vám. V případě, že Vás nemovitost zaujala a máte zájem o více informací či termín prohlídky, neváhejte nás kontaktovat.

Cena
8 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
7. 8. 2024
Adresa
Ivaň
ID
30412
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
337 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Monika Russeggerová

Ing. Monika Russeggerová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje ubytování v Ivani (okr. Brno-venkov).

Podobné nabídky