Prodej bytu 3+1, Mandre, Chorvatsko, 55 m2

Mandre, Chorvatsko


3 552 500 Kč /za nemovitost

Regionální dodavatelé

Popis

Chorvatsko-Nemovitosti.cz pěkný velký tří pokojový apartmán se zastřešenou terasou a zelení kolem domu. V ceně je i parkování a velice pěkná výbava apartmánu. Zeleň kolem domu nabízí příjemný stín a poskytne Vám i příjemnou procházku s pejskem nebo dítětem.Možnost průchodu rovnou k moři. Nedaleko je malý supermarket a restaurace. Podrobně o apartmánu:

Prodej bytu, cca 55 m2, ve zvýšeném přízemí domu v Mandre

Skládá se z obývacího pokoje, kuchyně, 2 ložnic, koupelny s WC a velké zastřešené terasy obklopené zelení.
Je klimatizovaný a zařízený.
Má také jedno parkovací místo.
Asi 10 minut chůze na pláž a do centra města.
Klidná ulice s dobrým příjezdem.
Další fotky najdete na našich webových stránkách.

Mandre je malá vesnička nacházející se na pobřeží, najdete tu vše potřebné pro dovolenou. Pobřeží lemují malé písčité pláže s kameny a betonová mola. Pláže jsou s pozvolným vstupem do moře.

Ostrov Pag je známý díky teplému klimatu a blízkostí k České republice - Brno 750km po dálnici. Na ostrov se dostanete trajektem i po mostě, najdete zde benzínové pumpy, obchody, stavebniny a prodejny hobby doplňků. Jsou zde také restaurace, bary, diskotéky a mariny pro ukotvení lodí skůtrů atd. Na Pagu najdete výborné Pažské sýry, speciální krajky nebo výrobu solných přípravků.

Veřejné služby
Internet
Příjezdová cesta
Voda
Elektro
Odpady
Certifikáty
Vlastnický certifikát
Kolaudační rozhodnutí
Zápis v Katastru

Info:
Vzdálenost od moře: 390 m
Most, který spojuje ostrov pevninu je zdarma
Obchod a restaurace Mandre
Restaurace 9min

Cena
3 552 500 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
16. 6. 2024
Adresa
Mandre, Chorvatsko
ID
122
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
55 m2
Vlastnictví
Osobní
Terasa

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Dana Růžičková

Dana Růžičková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1.

Podobné nabídky