Pronájem vily, Praha - Nebušice, K vinicím, 338 m2 (ID: 1455151)

K vinicím, Praha 6 - Nebušice


129 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(poplatky: viz text)


Regionální dodavatelé v Praze 6

Stěhovací služby

Popis

Vilový projekt, který stylem odpovídá evropskému neoromantismu z 19. století, ovšem byl postaven teprve před pár lety. Štukatury i řezbářské práce v interiéru i exteriéru jsou provedeny mistry, kteří se podíleli i na historických nemovitostech jako je například Národní divadlo a další. 

Velkorysá dispozice domu nabízí v horním patře čtyři ložnice, z nichž každá má vlastní koupelnu s toaletou. Samostatná toaleta, technická místnost, šatna, balkon, zahradní terasa a garáž pro parkování dvou osobních automobilů a umístění skladovacích polic (další dva automobily mohou parkovat na soukromém pozemku a další parkovací stání jsou při veřejné komunikaci). Dům je vybaven kompletní kuchyní (s lednicí, myčkou nádobí, horkovzdušnou troubou, mikrovlnnou troubou), další lednicí v technické místnosti, pračkou, sušičkou prádla, pevně zabudovaným trezorem, policemi v technické místnosti a garáži, skřínkami pod umyvadly, vinotékou se systémem chlazení, šatními skříněmi, veškerými svítidly a žaluziemi na okna z masivního dřeva. 

Dům má reprezentativní charakter, a tak byl v minulosti využíván generálními řediteli nadnárodních firem i velvyslanci. Umístění domu, jeho velikost, vnitřní dispozice i provedení a také úroveň upravenosti okolí odpovídá i požadovaná výše nájmu. Od drtivé většiny konkurenčních domů v areálu se tato vila liší tím, že nabízí celou svoji plochu v plnohodnotných podlažích (nikoli tedy v podkrovních problematicky využitelných místnostech). Dům je chráněn elektronickým zabezpečovacím zařízením napojeným na pult centrální ochrany.
Lokalita Malá Šárka je monitorována kamerovým systémem. Poplatky za služby v závislosti na způsobu užívání domu činí přibližně 15 000 Kč měsíčně.

Dům je dle průkazu energetické náročnosti budovy zařazen do kategorie C (štítek bude doplněn).

Cena
129 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
poplatky: viz text
Aktualizováno
16. 6. 2024
Adresa
K vinicím, Praha 6 - Nebušice
ID
37910-2
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
338 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
411 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Dominik Brabec

Dominik Brabec

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu vil v Praze 6.

Podobné nabídky