Prodej bytu 3+1, Praha - Nové Město, Ladova, 104 m2

Ladova, Praha 2 - Nové Město


19 490 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 92 884 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze 2

Stěhovací služby

Popis

Prostorný rodinný byt 3+1, 104 m² se nachází v ulici Ladova v klidné části Podskalí na Praze 2.

Byt se nachází v 2. nadzemním podlaží velice dobře udržovaného činžovního domu s výtahem.
Byt disponuje prostornou vstupní halou o rozloze 17m² která spojuje všechny místnosti v bytu, příslušné tři pokoje o velikosti 19, 16, a 20m². Hlavní hala navazuje také na kuchyň a koupelnu, dispozice bytu je velmi jedinečná a nabízí skvělý pocit harmonie mezi všemi místnostmi, také díky své poloze nabízí spoustu přirozeného světla.
Budova je velmi dobře udržovaná zvenku i zevnitř, má také přístup do prostorného vnitrobloku, kde najdete spoustu zeleně.

Byt se nachází v blízkosti Vltavy, což vám zajistí komfortní bydlení s bohatou občanskou vybaveností na dosah ruky. Ať už chcete jít do menšího obchůdku nebo velkého nákupního centra, sednout si do útulné kavárny nebo dát si večeři ve věhlasné restauraci, vše máte v pouhých pár minutách pěší chůze.

Cena
19 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
10. 8. 2024
Adresa
Ladova, Praha 2 - Nové Město
ID
2024-06-14
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
104 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Alexandre Maarfia

Alexandre Maarfia

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Praze 2.

Podobné nabídky