Prodej bytu 3+1, Kladno, 109 m2

Kladno


9 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 47 609 Kč /měs.

(Uvedená cena je včetně provize RK a právního servisu)


Regionální dodavatelé v Kladně

Popis

NEVÁHEJTE!!
V zastoupení majitelů Vám nabízím ke koupi prostorný, luxusní byt 3+1 o velikosti 109,6 m2, se zahradou, bezproblémovým parkováním, obklopený přírodou.

Jedná se o byt po kvalitní kompletní rekonstrukci nacházející se v klidné lokalitě Kladno-Vrapice.

Byt se nachází v 1. NP třípodlažního domu.
Nachází se zde prostorná chodba (9,18 m2), obývací pokoj (26,80 m2), kuchyně s jídelnou (21,60 m2), koupelna s vanou a toaletou (4,72 m2), první ložnice (17,26 m2), druhá ložnice (11,94 m2). V bytě je ještě další samostatná toaleta (1,66 m2). V celém bytě jsou vyšší stropy, které skýtají velký potenciál k vytvoření designově originálního útulného bydlení. Majitelé při rekonstrukci pečlivě spolupracovali s architekty ( CADFACE ) a dbaly na možné požadavky budoucích vlastníků. V kuchyni jsou zhotoveny přípojky na vodu a odpad na dvou místech, zároveň je uprostřed kuchyně prostor pro osazení ostrůvku (v podlaze je umístěn průchod na elektřinu).

Popis materiálů, které byly využity při rekonstrukci této luxusní nemovitosti:

Podlahy: stříbřený mramor (INTERIER STONE) a dubové parkety (BOHEMIA Exclusive).
Plynové teplovodní podlahové topení REHAU. V koupelně a na toaletě jsou elektrické topné rohože DELTA.

Omítky: stěny a stropy vápenocementové omítky (Sakret), stěrkové omítky (Stemex)

Dveře: vchodové bezpečnostní, protipožární, protihlukové kazetové dveře třída 3+(Adlo), interiérové dveře (Profidoors).

Nová špaletová okna (Okna Langer - z venku hnědá, uvnitř bílá, světla (Rendl Light Studio), bojler (Dražice) ležatý na 200 litrů

Pod celým domem byla v roce 2021 nově provedena kvalitní izolace. Je dokončena se rekonstrukce společných prostor, dále bude nově provedena venkovní omítka a nanesena barva na fasádu.
V přízemí domu se nacházejí velmi prostorné sklepy. K domu patří společná vzrostlá a udržovaná zahrada přiléhající k zadní části budovy. Parkovat lze jak v zadní části za domem, tak i před domem.
V okolí je dostupná veškerá občanská vybavenost obchody, školy, školky, úřady, lékaři a mnoho dalších služeb pro obyvatele. Kladenský zámek, V docházkové vzdálenosti cca 270 metrů se nachází vlaková stanice Kladno-Vrapice a 205 m autobusová zastávka.

Srdečně Vás spolu s majitelem zvu na prohlídku. V případě potřeby hypotečního úvěru Vám naše hypoteční poradkyně ráda pomůže.

Cena
9 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Uvedená cena je včetně provize RK a právního servisu
Aktualizováno
29. 7. 2024
Adresa
Kladno
ID
1005
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
109 m2
Patro
1. z 3
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
109 m2
Plocha zahrady
1880 m2
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Vodovod
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Miroslava  Táborská

Miroslava Táborská

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Kladně.

Podobné nabídky