Prodej bytu 3+1, Trutnov, Horská, 120 m2

Horská, Střední Předměstí


4 190 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 19 968 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Trutnově

Popis

Pokud se porozhlížíte po prostorném bytu pro svou rodinu, zpozorněte.

Mám pro Vás byt v příjemné lokalitě Horní Staré Město v ulici Horská, v přízemí domu se nachází ordinace lékařky a knihovna a z oken bytu vyhlížíte do zeleně krásně revitalizovaného parčíku. Pokud, zvláště v letních měsících, trávíte svůj čas rádi venku, vězte, že k tomuto bytu náleží (od města pronajatá) zahrádka hned za domem, kde se nachází příjemná pergola a určitě se sem vejde například trampolína nebo i dětský bazén.

Celý byt prošel rekonstrukcí v roce 2019, snižovaly se stropy (sádrokartonové podhledy včetně izolace), předělávala se elektroinstalace, vyrovnávaly se podlahy (povrchová úprava je plovoucí podlaha nebo dlažba), opravovaly se omítky a rekonstrukcí prošla i koupelna a kuchyně.

Ve fotogalerii uvidíte kuchyni, obývací pokoj a ložnici, další pokoj je zaznamenán na půdorysném plánu, tento se rekonstruoval letos na jaře a nyní již čeká pouze na finální vrstvu podlahy. Další prostor, který si pro Vás nechám až na prohlídku, je technická místnost/ šatna přístupná z chodby o velikosti přes 4 m2. K bytu náleží dva prostorné sklepy a prostor na půdě.

V blízkosti domu se nachází fotbalové hřiště s restaurací, autobusová zastávka (MHD i linkové spoje), 10 minut pěší chůze je obchodní dům Kaufland a obchodní zóna Family Center. V dosahu pěti minut chůze se nachází dvě mateřské školy, nejbližší základní škola je potom ZŠ Mládežnická.

Vytápění bytového domu je zajištěno z teplárny, ohřev vody v bytě pak vlastním bojlerem, veškeré předpisy nákladů Vám předám na prohlídce. Bytový dům má PENB v kategorii energetické náročnosti "E".

Pokud potřebujete svou koupi financovat hypotečním úvěrem, ráda Vás předám do péče kolegy, finančního specialisty společnosti Swiss Life Select Reality, pana Jana Knapce.

A já se na Vás budu těšit na prohlídkách, Vaše certifikovaná realitní makléřka, Kateřina Kuhnová, Swiss Life Select Reality.
...
V případě více vážných zájemců si majitelé vyhrazují právo prodat nemovitost nejvyšší nabídce, děkuji za pochopení.

Cena
4 190 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 6. 2024
Adresa
Horská, Střední Předměstí
ID
22704
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
92 m2
Patro
3. z 4
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
120 m2
Plocha nemovitosti
120 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Bezbarierový přístup

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Kateřina Kuhnová

Kateřina Kuhnová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Trutnově.

Podobné nabídky