Pronájem skladu, Kuničky, Kuničky, 208 m2


Cena na vyžádání /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Info u realitního specialisty)


Regionální dodavatelé v Kuničkách

Popis

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu budovu bývalého objektu přidružené výroby v areálu JZD v obci Kuničky na okrese Blansko. Celý areál je částečně oplocen a hlavní uzamykatelná brána je sdílena s vedlejším výrobním objektem. Areál se nachází na okraji obce a navazuje na místní asfaltovou komunikaci, která vede směrem na Doubravici nad Svitavou.

Budovu o rozloze 208 m2 lze využít jako skladový prostor, výrobní halu apod. Plocha objektu je rozdělena zděnými příčkami na dva větší prostory a několik menších místností, ve kterých je možné zřídit kanceláře a sociální zařízení. Přístup do budovy zajišťují čtyři vchody.

Vzhledem k současnému stavu budovy se nabízí možnost kompletně ji zrekonstruovat a přizpůsobit tak vlastním potřebám. Po domluvě s majitelem je možné provést úpravy terénu na pozemku. Po dobu rekonstrukce budovy je možné se domluvit na adekvátní výši nájemného.

Dodávka energií je v režii budoucího nájemníka.

Prohlídky objektu jsou možné kdykoli po telefonické domluvě. Těšíme se na Vás!

Cena
Cena na vyžádání
Poznámka k ceně
Info u realitního specialisty
Aktualizováno
17. 6. 2024
Adresa
ID
61515
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
208 m2
Patro
1.
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice
Voda
Vodovod
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň, Východní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!
Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu skladů v Kuničkách.

Podobné nabídky