Prodej pozemku pro bydlení, Týn nad Bečvou, Svobody, 2208 m2

Svobody, Týn nad Bečvou


3 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 19 015 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Týně nad Bečvou

Popis

Nabízíme krásný stavební pozemek pod hradem Helfštýn v obci Týn nad Bečvou. Jedná se o výjimečnou lokalitu, která nabízí klidné bydlení s dotekem přírody.

Parcela se nachází přímo pod dominantou hradu a lesy pod ním.

Inženýrské sítě jsou připraveny. Vodovod a kanalizace jsou nataženy napříč pozemkem, elektrická přípojka na hranici pozemku. Příjezdová cesta je zajištěna.

Na dálnici D1 se dostanete autem do 10 minut v obou směrech. Do nejbližšího města Lipníka nad Bečvou to máte pouhé 3 km a můžete tak využít veškerou občanskou vybavenost.

V obci je Mateřská a Základní škola, obchod s potravinami a dvě restaurace. Velmi zajímavá je cyklostezka okolo řeky Bečvy, která se nabízí k využití.

Z Olomouce to máte jen 30 minut autem, tak využijte cenově výhodný pozemek v dostupnosti tohoto krajského města.
Rádi zabezpečíme také financování nemovitosti.
Pro případnou prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Cena
3 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 6. 2024
Adresa
Svobody, Týn nad Bečvou
ID
4797
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
2208 m2
Odpad
Veřejná kanalizace
Doprava
Dálnice, Silnice, Autobus
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Radek Kroupa

Radek Kroupa

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Týně nad Bečvou.

Podobné nabídky