Prodej rodinného domu, Nové Strašecí, Rudská, 391 m2

Rudská, Nové Strašecí


Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Novém Strašecí

Popis

Ráno se probouzet zpěvem ptáků v korunách stromů, večer obdivovat západy slunce nad křivoklátskými lesy… a to v dokonalém klidu vlastního arboreta s jezerem.
Dům je splněným snem každého, kdo touží po moderním životě propojeném s přírodou. Stojí na pozemku 1,1 hektaru, je obklopený vzrostlými stromy a do centra Nového Strašecí to přitom budete mít sotva 10 minut chůze.
V interiéru na vás čeká nestárnoucí finská borovice, celý dům lemují terasy z exotického dřeva a na zahradě… soukromí a ještě jednou soukromí. Život tady bude jednoduše balzámem pro tělo i duši.
Dům je atypický, má tři patra a obytné podkroví. Prostory jsou vzdušné a vzájemně propojené, ale každý člen domácnosti tu bude mít místo jen sám pro sebe. Pozemek o rozloze 11 tisíc m2 se skládá z arboreta plného krásných dřevin a louky ve spodní části, na které můžete stavět. Srdcem domu je obývací pokoj s působivým odkrytým krovem a galeriemi. Ještě působivější je 12metrová prosklená stěna orientovaná do údolí – panoramatický výhled na křivoklátské a brdské lesy si jednoduše zamilujete.
Točité schodiště přirozeně rozděluje prostor o velikosti přes 70 m2 na dvě části: jídelní a odpočinkovou. V obývací části si v zimě zatopíte v krbu a až přijede návštěva, uložíte ji v ložnici s terasou za rohem. Místnost je otevřená, bude z ní i skvělá pracovna nebo čítárna. Jídelní část navazuje na kuchyň s velkou linkou a spíží. Na terasu to s osvěžením nebo svačinou nebudete mít daleko. Pohoda na lehátku čeká jen tři kroky daleko.
Po točitém schodišti se dostanete na galerii s posezením a výhledem na celý interiér. V patře jsou dvě ložnice a mezi nimi koupelna s vanou a toaletou.
Prostor pod střechou je koncipován jako otevřený loft a vystoupáte do něj po schodech z galerie. Skvěle poslouží jako pracovna nebo ložnice pro dospívající dítko toužící po dostatku místa a soukromí.
Koncepce domu umožňuje harmonické soužití nejen s teenagery, ale i celou další generací. V přízemí domu je prakticky samostatný byt, který se skládá z kuchyně, ložnice, zimní zahrady s obývákem, koupelny se sprchovým koutem a toalety. Do přízemí se dostanete ze zahrady a od zbytku domu ho odděluje chodba, kterou můžete klidně uzavřít dveřmi.
Přízemí poslouží jako startovací byt pro mladé, ale i jako téměř bezbariérové bydlení pro starší generace. Z kuchyně to jsou jen tři schody do obýváku, na který navazuje terasa a celá zahrada.
Chcete bydlet všichni blízko sebe, ale jeden dům vám nestačí? Tak si postavte další. Součástí prodeje je stavební pozemek o rozloze 7 tisíc m2, na kterém může vyrůst další dům.
Vše tu do sebe krásně zapadá – stačí úplně vypnout, zaposlouchat se do zpěvu ptáků v korunách stromů a vychutnat si perfektní výhled do krajiny. Relax vám zpestří veverky, hejna ryb v rybníce, žáby i párek kachen, který tu každý rok vyvádí mladé. A občas přiletí i volavka. Odpočinout tu dáte nejen mysli, ale i tělu. Na terase v přízemí čeká vířivka a uvnitř sauna, v zimní zahradě u hlavního vchodu můžete mít posilovnu.

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
18. 6. 2024
Adresa
Rudská, Nové Strašecí
ID
00029
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
391 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
11602 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Petr Beneš

Petr Beneš

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Novém Strašecí.

Podobné nabídky