Prodej rodinného domu, Praha - Královice, Nad mlýnem, 170 m2 (ID: 1458158)

Nad mlýnem, Praha - Královice, Praha 10


14 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 71 438 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze 10

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům s dispozicí 5+kk, který se nachází v malebné městské části Prahy - Královicích. Tento moderní dvojdům byl postaven v roce 2016 a je ve vynikajícím technickém stavu. Jeho interiér je zařízen v moderním stylu a nabízí spoustu místa pro pohodlný život. Dominantou tohoto domu je krásný obývací pokoj s terasou, která poskytuje nádherný výhled na nedaleký rybník. Tento prostor je ideální pro rodinná setkání nebo odpočinek po dlouhém dni.

Dům je vhodný pro početnou rodinu, díky své dispozici 5+kk. Nabízí dvě koupelny, což zajišťuje komfort i pro vícečlennou domácnost. V jedné z ložnic se nachází útulná šatna, která poskytuje dostatek úložného prostoru. Dům také disponuje další místností která je dostatečně velká a může být využita různými způsoby, ať už jako další šatna, spíž nebo pracovna. K domu patří také vlastní zahrada, která je ideální pro relaxaci nebo rodinné aktivity. Na pozemku je možnost parkování pro dvě auta.

Královice jsou klidnou městskou částí na okraji Prahy, což zajišťuje příjemné a tiché bydlení s dostatkem soukromí. Zároveň je tato lokalita výborně dostupná do centra Prahy, které je vzdáleno pouhých 30 minut autem. V blízkém okolí naleznete veškerou občanskou vybavenost, a to jak v nedaleké Uhříněvsi, tak v Říčanech nebo Čestlicích.

Tento dům je ideální volbou pro ty, kteří hledají moderní a komfortní bydlení v klidné lokalitě, ale zároveň s dobrou dostupností do centra města. Přijďte se přesvědčit o všech kvalitách, které tato nemovitost nabízí, a objevte svůj nový domov v Královicích.

Cena
14 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 6. 2024
Adresa
Nad mlýnem, Praha - Královice, Praha 10
ID
5017062024
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
170 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
505 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Miroslav Häusl

Miroslav Häusl

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Praze 10.

Podobné nabídky