Pronájem rodinného domu, Hradec Králové - Malšovice, Úprkova, 170 m2

Úprkova, Hradec Králové, Malšovice


35 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ energie (voda, plyn, elektřina), kauce 50000 Kč, provize RK 20000 Kč)


Regionální dodavatelé v Hradci Králové

Popis

K pronájmu nabízíme dvougenerační rodinný dům o dvou samostatných bytových jednotkách 3+1 s vlastním vchodem a s částečným využitím zahrady, nacházející se ve vyhledávané lokalitě v Malšovicích v ul. Úprkova.
Dispozice: 1.NP: 3x pokoj, kuchyň, spíž, koupelna, WC, předsíň, spíž; 2. NP: 3x pokoj, kuchyň, koupelna, WC.
Byt v 1. NP je z větší části zařízen nábytkem, kuchyň je včetně spotřebičů (plynová varná deska, el. trouba, mikrovlnná trouba, odsavač par), obývací pokoj včetně sedací soupravy, obývacího nábytku atd. Pokoje včetně postelí a šatních skříní. Koupelna je s vanou a pračkou, toaleta je samostatně.
Byt ve 2. NP je nezařízený, kuchyňská linka včetně spotřebičů (el. varná deska, el. trouba, odsavač par), koupelna je se sprchovým koutem, toaleta je zvlášť, laminátové plovoucí podlahy.
Dům má plastová okna, vytápění vlastním plynovým kotlem (pro obě bytové jednotka), internet zaveden, parkování před domem (nelze na pozemku). K odpočinku je možné využívat část zahrady, k dispozici úložný prostor na kola atd. Kompletní občanská vybavenost v místě, MHD cca 150m, všude blízko.
Nájemné 35000 Kč + energie (voda, plyn, elektřina), vratná kauce 50000 Kč, provize RK 20000 Kč. Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, z toho důvodu je uvedena nejnižší možná třída G. Volné od 1. 7. 2024 nebo dle dohody.

Cena
35 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ energie (voda, plyn, elektřina), kauce 50000 Kč, provize RK 20000 Kč
Aktualizováno
19. 6. 2024
Adresa
Úprkova, Hradec Králové, Malšovice
ID
N1195
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
170 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
170 m2
Podlahová plocha
170 m2
Plocha nemovitosti
486 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Terasa

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Miroslav Vodehnal

Miroslav Vodehnal

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu rodinných domů v Hradci Králové.

Podobné nabídky