Pronájem bytu 2+kk, Most, Františka Malíka, 40 m2 (ID: 1459155)

Františka Malíka, Most


9 900 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ zúčtovatelná energie - elektřina.)


Regionální dodavatelé v Mostě

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

K pronájmu byt v osobním vlastnictví v Mostě, ulice Františka Malíka. Byt se nachází v klidne části, je světlý, udržovaný a nachází se v 5. patře panelového domu. K bytu náleží komora na patře. Měsíční nájemné činí 9.900,-Kč + záloha na elektřinu, 10.000,-Kč vratná kauce a 10.000,-Kč provize RK - vše se skládá při podpisu nájemní smlouvy + doložení pracovní smlouvy a výpis o bezdlužnosti. V místě veškerá občanská vybavenost - pošta, škola, školka, BUS, policie ČR, vlak, MHD, supermarkety, služby aj. Výborná dostupnost do Chomutova, Teplic, Litvínova či Prahy. Více informací či možné prohlídky na telefonu či emailu.

Most (německy Brüx, latinsky Pons) je statutární město v severozápadních Čechách, v okrese Most v Ústeckém kraji. Žije zde přibližně 64 tisíc[1] obyvatel. Historické město bylo v 70. a 80. letech 20. století téměř zcela zbořeno kvůli těžbě uhlí. Nejcennější stavbou a turistickým lákadlem je kostel Nanebevzetí P. Marie, roku 1975 přesunutý na současné místo, a hrad Hněvín na kopci nad městem. Most je druhým největším městem Ústeckého kraje. Sousedními obcemi sídla jsou Litvínov, Horní Jiřetín, Braňany, Bílina, Vrskmaň, Vysoká Pec, Mariánské Radčice, Bečov, Malé Březno, Lišnice, Korozluky a Obrnice.

Cena
9 900 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ zúčtovatelná energie - elektřina.
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Františka Malíka, Most
ID
MR12861
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
40 m2
Patro
5. z 8
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
40 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Zpevněná, Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Sklep
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Lucie Papežová

Lucie Papežová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Mostě.

Podobné nabídky