Prodej rodinného domu, Zástřizly, 330 m2

Zástřizly


3 950 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 18 825 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Zástřizlech

Popis

Nabízíme výhradním zastoupením k prodeji pěkný zděný rodinný dům v obci Zástřizly, v bezprostřední blízkosti úpatí Chřibů. Nemovitost se nachází v klidné obytné zóně k bydlení i rekreaci. Nemovitost je na rovinatém pozemku a připojena na veškeré IS. Zastavěná plocha a nádvoří domu 493m2. Užitná plocha domu činí 330 m2.

Rodinný dům je dispozičně řešen 5+1. První podlaží je dispozičně řešeno: Vstupní hala s krbem, garáž, prádelna, kotelna a dva sklady. Druhé podlaží: kuchyně se spíží, obývací pokoj, ložnice, koupelna + WC. V obytném podkroví jsou tři pokoje s tím, že jeden pokoj má přívod vody a odpady (kuchyně) a další sociální zázemí. K domu náleží ještě jedna garáž + dílna, hospodářská budova (letní kuchyně, sklady a chlévy a sklep. Ústřední topení je řešeno – novým kotlem VIADRUS na tuhá paliva s rozvody do radiátorů. El. bojler 150l. Plynová přípojka v domě bez dalších rozvodů. Do nemovitosti přivedena kabelová televize. Odkup rodinného domu možný i formou nájmu a složení jistiny. Více informací v realitní kanceláři nebo na tel. 777 195 861.

Cena
3 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
20. 6. 2024
Adresa
Zástřizly
ID
2360701
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
330 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
493 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Václav Žůrek

Ing. Václav Žůrek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Zástřizlech.

Podobné nabídky