Prodej rodinného domu, Klatovy, Domažlická, 400 m2

Domažlická, Klatovy - Klatovy III


19 570 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 93 265 Kč /měs.

(včetně provize a právnického servisu)


Regionální dodavatelé v Klatovech

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Nabízíme Vám jedinečnou příležitost – Komerční prostory s bytem 3+1 u frekventované komunikace v Klatovech!
Tuto výjimečnou nemovitost naleznete přímo u rušné silnice I/22 Domažlice - Klatovy, na Domažlickém předměstí, což zaručuje neustálý proud zákazníků a vysokou viditelnost Vašeho podnikání.
Zastavěná plocha nemovitosti s výměrou 233 m2 je dostatečná pro Váš podnikatelský záměr s těmito prostory. Nyní je nemovitost členěna na salónek 40 osob, výčep 20 osob, centrální chodba s WC (muži, ženy, invalidé), kuchyň, skladové prostory a rampa. V přední části je prostorná terasa o výměře 50 m2. V případě nedostatečných prostor je možné nemovitost rozšířit na zahradu, která je taktéž součástí prodeje. Bezbariérový přístup je samozřejmostí.
Komerční prostory jsou vybaveny samostatným plynovým kotlem pro účinné vytápění a bojlerem pro zajištění teplé vody. Pro vaše pohodlí zde najdete i nakládací rampu pro zásobování a rozmanité skladové prostory.
Vaši zákazníci a hosté si mohou bez stresu zaparkovat na soukromém zpevněném štěrkovém parkovišti s kapacitou pro 13 automobilů, což zaručuje pohodlné a bezpečné parkování.
V podkroví objektu se nachází prostorný byt 3+1 s koupelnou vybavenou jak sprchovým koutem, tak vanou a samostatným WC. K tomu patří také rozlehlý balkón s úchvatným výhledem na domažlické předměstí, ideální pro odpočinek po náročném dni.
V podkroví se taktéž nachází skladové prostory pro komerční prostory a kancelář.
Tento komerční prostor s ubytováním je skvělou příležitostí pro podnikatele, kteří chtějí využít strategickou polohu a přitáhnout jak místní obyvatele, tak i cestující mířící do centra Klatov.
Nenechte si ujít šanci oživit dříve zavedenou restauraci v Klatovech svým podnikáním v tomto unikátním prostředí! Tuto nemovitost můžete využít podle vašich představ, je jen na Vás jak ji využijete pro potřeby podnikání.
Pro více informací a prohlídku neváhejte kontaktovat našeho realitního makléře ještě dnes.

Cena
19 570 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právnického servisu
Aktualizováno
21. 6. 2024
Adresa
Domažlická, Klatovy - Klatovy III
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
450 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Rušná část obce
Podlahová plocha
400 m2
Plocha nemovitosti
1442 m2
Třída energetické náročnosti
F - Velmi nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Miloš Toman

Miloš Toman

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Klatovech.

Podobné nabídky