Prodej bytu 4+kk, Jesolo, Itálie, 89 m2

Jesolo, Itálie


Cena na vyžádání

(dohodou)


Regionální dodavatelé

Popis

Luxusní apartmán v atraktivním komplexu s bazénem, jen pár kroků od nádherné pláže!
Tento moderní a prostorný apartmán nabízí prvotřídní komfort a stylové zařízení, ideální pro relaxaci a odpočinek. Součástí komplexu je krásný bazén, kde si můžete užívat slunečné dny, a dobře udržovaná zahrada poskytující klidné prostředí. Apartmán má výhodnou polohu blízko veškeré občanské vybavenosti, restaurací a obchodů. Skvělá investice nejen pro vlastní bydlení, ale i jako výnosná příležitost k pronájmu turistům.

Investice do koupě apartmánu v Lido di Jesolo v Itálii je skvělou volbou z několika důvodů.
Toto oblíbené letovisko nabízí nádherné písečné pláže, které přitahují turisty z celého světa, což zaručuje vysoký potenciál pro krátkodobý i dlouhodobý pronájem. Lido di Jesolo se pyšní nejen krásným pobřežím, ale i bohatou nabídkou volnočasových aktivit, včetně golfových hřišť, aquaparků a kvalitních restaurací, což zvyšuje atraktivitu pro různé cílové skupiny. Navíc je město strategicky umístěno blízko Benátek, což umožňuje snadný přístup k jednomu z nejkrásnějších a kulturně nejbohatších měst na světě. Stabilní a rostoucí realitní trh v této oblasti zajišťuje výhodné zhodnocení investice. Díky vynikající infrastruktuře, bezpečnému prostředí a přátelské komunitě je Lido di Jesolo ideálním místem nejen pro dovolenou, ale i pro trvalé bydlení.

Nezmeškejte tuto jedinečnou nabídku a kontaktujte nás pro více informací a prohlídku!

Cena
Cena na vyžádání
Poznámka k ceně
dohodou
Aktualizováno
21. 6. 2024
Adresa
Jesolo, Itálie
ID
BS4991
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
89 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Terasa

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Bianka Strmenská

Bianka Strmenská

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk.

Podobné nabídky