Prodej chaty, Ostravice, 92 m2

Ostravice


2 710 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 12 915 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Ostravici

Popis

Užijte si pohodu a klid v Beskydech! Nabízíme vám jedinečnou příležitost vlastnit rekreační chatu v oblíbené lokalitě Beskyd v obci Ostravice! Pouhých 3,5 km vzdušnou čarou od vrcholu Lysé Hory, jednoho z nejvýznamnějších vrcholů v Beskydech.

Chata disponuje zastavěnou plochou 56 m2 a užitnou plochou 92 m2, včetně přidané dílny o rozloze 8 m2. Dispozičně se jedná o 5+1. Celková plocha oploceného pozemku činí 400 m2, poskytující dostatek prostoru pro relaxaci a odpočinek v příjemném prostředí.

Popis jednotlivých podlaží:

Suterén: Prostorný pokoj, sprchový kout s bojlerem a další pokoj.

Přízemí: Vstupní zádveří, toaleta s umyvadlem, špajz, kuchyňka s kamny a dva pokoje se vstupem na spodní balkon.

Podkroví: Prostorná ložnice s vstupem na horní balkon, nabízející nádherný výhled na okolní hory. V šikminách stropů je praktický úložný prostor.

Nechte se unést krásou Beskyd a vlastněte svůj vlastní kousek ráje v srdci této nádherné horské oblasti. Kontaktujte nás ještě dnes a získejte svůj klíč k bezstarostnému odpočinku a relaxaci v Beskydech!

Budeme se těšit na prohlídku. Rádi pomůžeme zajistit financování.

Cena
2 710 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 9. 2024
Adresa
Ostravice
ID
1251
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
92 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha budovy
56 m2
Plocha nemovitosti
396 m2
Elektřina
230V
Topení
Ústřední elektrické
Komunikace
Zpevněná, Šotolina
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Vodovod
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Realitní makléř

Realitní makléř

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Ostravici.

Podobné nabídky