Prodej rodinného domu, Frenštát pod Radhoštěm, Lubina, 172 m2 (ID: 1461438)

Lubina, Frenštát pod Radhoštěm


6 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 32 883 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Frenštátu pod Radhoštěm

Popis

Je mi potěšením Vám nabídnout rodinný dům v oblíbeném městě přímo pod Pustevnami, které leží uprostřed malebné krajiny Moravskoslezských Beskyd mezi soutokem Lubiny a Lomné.

Tento cihlový dům má dvě nadzemní podlaží a leží na pozemku o velikosti 1 257 m². Vedle domu stojí garáž a zastřešená terasa s úžasným posezením i venkovním krbem, což je ideální místo pro večerní grilování.

Celková podlahová plocha činí 172 m². V obou patrech se nachází tři pokoje, koupelna i kuchyň. Místnosti jsou úžasně prostorné a prosvětlené sluníčkem. Na podlahách je položena plovoucí podlaha, lino a v koupelně dlažba.

Elektřina je již v mědi. Teplo je zajištěno plynovým kotlem, nebo si můžete zatopit v kamnech a vytvořit si tak příjemnou atmosféru. Dřevo je na tuto sezonu již přichystáno. Pro odvádění odpadních vod z domácnosti zde funguje dálková kanalizace.

Výhodou je také to, že dům je celopodsklepený (54 m²), protože můžete využívat další obytné místnosti a prostory pro umístění sezónních věcí, a dokonce i pingpongového stolu.

Jednoduchou úpravou lze dům uzpůsobit na dvougenerační se dvěmi vchody. Léta slouží k investičním účelům a každročně ho díky lokalitě navštíví mnoho turistů.

Celkový měsíční provoz domu vychází do 4.000,-Kč. Příjezdová komunikace patří městu.
Velkým benefitem je parkoviště před domem, kam můžete umístit až osm aut.

Pokud máte vážný zájem o prohlídku, tak mě neváhejte kontaktovat. Velmi ráda vám tento dům ukážu.

Cena
6 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
24. 8. 2024
Adresa
Lubina, Frenštát pod Radhoštěm
ID
12540
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
172 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
86 m2
Plocha nemovitosti
1257 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
400V
Topení
Lokální plynové
Voda
Vodovod
Garáž
Sklep
Převod do OV
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Bc. Denisa Gattingerová

Bc. Denisa Gattingerová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Frenštátu pod Radhoštěm.

Podobné nabídky