Prodej bytu 2+1, Jáchymov, třída Dukelských hrdinů, 65 m2 (ID: 1461469)

třída Dukelských hrdinů, Jáchymov


1 800 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 8 578 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Jáchymově

Popis

Vážení zájemci!

Dovolte představit vám naší exkluzivní nabídku k prodeji – byt typu 2+1 umístěný ve 4.NP panelového domů nacházejícího se v ulici Dukelských hrdinů v Jáchymově.
Byt je ve stavu po rekonstrukci a, za výjimkou kuchyňské linky a elektrického sporáku, se nabízí nezařízeným nábytkem. Každý pokoj má samostatný vstup z předsíně plynulé přecházející do jídelní a kuchyňské časti. Koupelná v bytě je spojená s WC. Jeden z pokojů je rozdělen sádrokartonovou příčkou, což zanechává prostor pro kreativní interiérové řešení. Bytu taky náleží sklepní koje v suterénu budovy.
Budova, v níž se nachází bytová jednotka, byla postavená v 70 letech minulého století a v posledních letech prošla řadou vylepšení: bylo provedeno zateplení fasády, instalace nových stoupaček a plastových oken v společných prostorách budovy. Nebude zbytečným zmínit, že budova má postavený nový výtah.
Jáchymov je významnou lázeňskou obci Karlovarského kraje s bohatou historii. Kromě dobré občanské výbavy zahrnující všechny základní služby, obchody, vzdělávací, sportovní a administrativní zařízení město nabízí výbornou dostupnost do větších obci jako Ostrov a Karlovy Vary. Milovníky přírody a sportu mají možnost si užít blízkosti prostředí Krušných hor bohatého na cyklistické a turistické stezky a v zimě nabízejícího škálu lyžařských areálů, jako například Klínovec.
Pro zájemci o práci v Karlovarském krájí máme skvělou zprávu. Během posledních let v oblasti Ostrova a Jáchymová stoupl industrializační rozvoj, otevírají se a stavějí se nové podniky a továrny, což nabízí nové pracovní příležitosti. Pro zájemce o práci v zahraničí výhodou bude blízkost k Jáchymovu německé hranice.
Tato nabídku bude zajímává jak pro zájemci o vlastní bydlení, tak i pro zájemci o investici do krátkodobého nebo dlouhodobého pronájmu, s čím taky budeme rádi vám dopomoci.
Rádi bychom upozornili, že foto pokojů a kuchyně vybavené nábytkem jsou grafický upravené pro vizualizační účely a nezobrazují skutečný stav nemovitosti. Však nikdo nezakazuje vám inspirovat se z něj.
Neváhejte a nenechte ujít tuto výbornou příležitost. Kontaktujte makléře ještě dnes a domluvte prohlídku.

Cena
1 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
třída Dukelských hrdinů, Jáchymov
ID
294-NP01228
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
66 m2
Patro
4. z 6
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
366 m2
Podlahová plocha
65 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Kabelové rozvody
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Balkon
Sklep
Výtah
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Alexey Bochkov

Alexey Bochkov

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Jáchymově.

Podobné nabídky