Prodej rodinného domu, Plavy, 111 m2

Plavy


2 650 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 12 629 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Plavech

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Jedná se o rodinný dům, tvořený jednou polovinou dvojdomku v Plavech v Jizerských horách. Dispozice domu je 4+1 (dva pokoje a kuchyň v přízemí, dva pokoje v prvním patře s možností rozšíření o komory po stranách). Dům je v klidné části obce poblíž centra, obklopen malou zahrádkou (v současné době probíhá zápis dle nového geometrického plánu). Současný majitel měl dohodu se sousedem a využíval i část zahrady naproti přes ulici.

Dům je částečně zrekonstruovaný (koupelna, kuchyň). V současné době napojen na vodu a elektřinu, kanalizace řešena septikem. V tomto a příštím roce má kolem domu vybudovat nová městská kanalizace, napojení již odsouhlaseno. Vytápění je ústřední topení s elektrokotlem a možností dálkové regulace + jako alternativa krbová kamna.

Nemovitost je vhodná jak k trvalému bydlení, tak i jako víkendové bydlení. Obec Plavy leží na úpatí Jizerských hor cca 2,5 km před hranicí CHKO. Obcí prochází žlutě a modře značená turistická trasa a cyklostezka č.4251. Veškerá občanská vybavenost buď přímo v Plavech nebo v nedalekých Velkých Hamrech a Tanvaldu.

Dojezdové vzdálenosti: Ski areál Tanvaldský Špičák 13 minut, ski areál Příchovice/Rejdice 14 minut, Jablonec nad Nisou 19 minut, ski areál Severák 23 minut, ski areál Harrachov 23 minut, ski areál Bedřichov 27 minut, Liberec 30 minut, Praha – Černý Most 1 hodina 5 minut.

Cena
2 650 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 7. 2024
Adresa
Plavy
ID
N1806
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
131 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Rohový
Plocha budovy
90 m2
Podlahová plocha
111 m2
Plocha nemovitosti
255 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Odpad
Septik
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Vodovod
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Petr Plaček

Ing. Petr Plaček

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Plavech.

Podobné nabídky