Prodej chaty, Pozlovice, 62 m2

Pozlovice


2 850 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 13 582 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Pozlovicích

Popis

S výhodným financováním od nás od 15.457 Kč měsíčně na 40 let.
Deset minut pěší chůzí lesem od zálivu luhačovické přehrady dojdete k chatě, kterou možná hledáte. Přijet k ní můžete pohodlně i autem nebo na kole z Pozlovic.
Chata nabízí obytný zděný sklep s krbem a posezením, technickou místnost s prakticky připojeným hygienickým zázemím, dřevěnou nadstavbu o dispozici 3+1 s nově vybudovanou koupelnu, prostornou terasu s výhledem do lesa zaručujícím příjemně strávené víkendy a letní rekreaci. Krbové kamna v obývacím pokoji pak zajistí komfortní zimní pobyt. Usínat budete ve dvou ložnicích opět s výhledem do zeleně.
V chatě jsou kompletně vyměněné elektrické a vodovodní rozvody, vyčištěná kopaná studna, která je zdrojem vody pro chatu a nově vyfrézovaný komín.
U chaty pohodlně zaparkujete až čtyřmi auty a cesta k ní je udržovaná i v zimě. Vynést odpadky vás bude stát celých šedesát dva kroků. Pozemek u chaty tvoří: lesní pozemek 361 m2, ostatní plocha 95 m2 a zastavěná plocha s nádvořím je 38 m2.
Pozlovice těsně sousedí s lázeňským městem Luhačovice s veškerou občanskou vybaveností, kulturní vyžitím a dopravním spojením.

Cena
2 850 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 8. 2024
Adresa
Pozlovice
ID
RP240621
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
62 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha budovy
38 m2
Plocha nemovitosti
494 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva, Lokální elektrické
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice
Voda
Místní zdroj vody
Balkon
Sklep

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Radka Pelcová

Radka Pelcová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Pozlovicích.

Podobné nabídky