Prodej rodinného domu, Nová Včelnice, Štítného, 166 m2

Štítného, Nová Včelnice


4 500 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 21 446 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Nové Včelnici

Popis

Nabízíme Vám ke koupi samostatně stojící rodinný dům se zahradou v Nové Včelnici v ulici Štítného.
Objekt je umístěn na klidném místě a přitom jen pár minut chůze od veškeré občanské vybavenosti jako je zdravotní středisko, lékárna, potraviny, pekárna.
Třípodlažní dům z roku 1961 stojí na vlastním pozemku o celkové ploše 673 m2, na kterém je umístěna i zděná garáž a dřevěná kůlna na nářadí.
Ve zvýšeném přízemí je obytná část o dispozici 2+1 s koupelnou a spíží, v obytném podkroví jsou další 3 vytápěné pokoje, toaleta, komora a jeden další pokoj bez vytápění, obytná plocha obou podlaží je celkem 130 m2. Objekt je částečně podsklepen - v suterénu 36 m2 se nachází velká technická místnost a sklad.
Napojeno na elektřinu, plyn, veřejný vodovod a kanalizaci, na zahradě je i studna s užitkovou vodou s napojením na rozvody v domě.
Ohřev vody řešen bojlerem, vytápění plynovým kotlem s napojením na radiátory.
Dům má novou střešní krytinu, ale jinak je objekt převážně v původním stavu z doby výstavby.

Cena
4 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
24. 6. 2024
Adresa
Štítného, Nová Včelnice
ID
2024088
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
166 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
673 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Dana Verešová Šašková

Dana Verešová Šašková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Nové Včelnici.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky