Prodej bytu 2+kk, Alicante, Španělsko, 66 m2 (ID: 1462384)

Alicante, Španělsko


4 272 136 Kč /za nemovitost

Regionální dodavatelé

Popis

Costa Blanca Eiendom představuje tento fantastický projekt 4 exkluzivních loftových apartmánů v Alicante.

Vítejte v novém projektu Lofts v srdci Alicante! Objevte čtyři velkolepé apartmány ve stylu loftů, které spojují luxus, pohodlí a privilegovanou polohu na pobřeží Costa Blanca.

Každý loft je architektonickým klenotem navrženým pro ty, kteří oceňují kvalitu a pohodlí. Tyto světlé prostory se samostatným vchodem a soukromou terasou vynikají svým současným designem a luxusními detaily. Odpočiňte si ve své vlastní městské oáze a užijte si klid uprostřed rušného města.

Tyto lofty se nacházejí vedle okouzlujícího parku El Tossal a nabízejí vám jedinečný životní styl jen pár minut od hlavních atrakcí města. Jen 2 minuty od hlediště a 5 minut od arény pro býčí arény si užijete pulzující a vzrušující kulturní život.

Hledáte jedinečnou investici na Costa Blanca? Tyto lofty jsou odpovědí. Jsou ideální pro pobyt i dovolenou a nabízejí nesrovnatelný životní zážitek v jedné z nejvyhledávanějších oblastí Španělska.

Vynikající poloha těchto loftů vám umožní vychutnat si vše, co Alicante nabízí: od kulturních atrakcí po zelené plochy a krásné pláže. Váš domov bude obklopen prvotřídními službami!

Kromě tří impozantních domů ve dvou podlažích máme také multifunkční prostor, který lze přizpůsobit vašim potřebám: buď jako obchodní prostory nebo soukromou kancelář. Loft D nabízí flexibilitu, kterou hledáte, s možností vybavit jej jako kompletní domov s kuchyní a koupelnou nebo jej přeměnit na kancelář na míru pro vaši firmu.

Nenechte si ujít tuto vzrušující investiční příležitost v Alicante, pulzujícím městě na pobřeží Středozemního moře.

Pro více informací nás prosím kontaktujte nebo se připojte k jedné z našich nezávazných prohlídek a navštivte tento nádherný projekt.


Ceny apartmánů od 169 900 EUR

Cena
4 272 136 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
5. 7. 2024
Adresa
Alicante, Španělsko
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
66 m2
Vlastnictví
Osobní

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Martina Kroupová

Martina Kroupová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk.

Podobné nabídky