Prodej chaty, Pilar de la Horadada, Španělsko, 500 m2 (ID: 1462391)

Pilar de la Horadada, Španělsko


19 613 100 Kč /za nemovitost

(Včetně provize a právního servisu)


Regionální dodavatelé

Popis

Velký dům s plochou 763 m² a pozemkem 1737 m², kde si můžete užívat čas venku, v Pilar de la Horadada, provincie Alicante.

Prostornost tohoto domu poskytuje rodině s dětmi veškerý prostor, který potřebují, stejně jako bazén, tenisový kurt a svěží soukromou zahradu.

Tato chata má dva vnitřní obývací pokoje (jeden z nich s krbem) plus další prosklený exteriér. Kuchyně je nezávislá na ostatních místnostech a je plně zařízena a vybavena spotřebiči, spíž a prádelna.
Má apartmá s plnou koupelnou, tři ložnice s vestavěnými skříněmi pro větší úložnou kapacitu, další kompletní koupelnu a velkou kancelář.

Nemovitost je celá venkovní, má několik teras, terasu s grilem a vedle tohoto původního bazénu, toaletu a plážový bar se salonkem, takže si toto nádherné místo můžete užít ve všech ročních obdobích.
K tomu velkolepé podkroví se stropy na míru a dřevěným nábytkem.
Tato chata orientovaná do tří ulic se nachází na snadno dostupné komunikaci. Má 5 parkovacích míst, takže můžete pohodlně zaparkovat a tři samostatné domy pro vaše hosty.

Dům se prodává nezařízený a v dobrém stavu, ihned k nastěhování. Pokud jde o vlastnosti, tato chata má dřevěné tesařské a porcelánové podlahy, které jsou velmi odolné a snadno se čistí.

Cena
19 613 100 Kč /za nemovitost
Poznámka k ceně
Včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
5. 7. 2024
Adresa
Pilar de la Horadada, Španělsko
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
500 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
1737 m2
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Martina Kroupová

Martina Kroupová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat.

Podobné nabídky