Prodej rodinného domu, Hodonín, 253 m2 (ID: 1463365)

Hodonín


5 250 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 25 020 Kč /měs.

(více informací u zprostředkovatele)


Regionální dodavatelé v Hodoníně

Popis

Ve výhradním zastoupení majitelů Vám nabízíme ke koupi rodinný dům o dispozici 4+1 s dvorkem přímo v centru města Hodonína. Celková plocha pozemku činí 165 m2, z toho 42 m2 představuje dvorek s posezením.

Rodinný dům je patrový, kompletně podsklepený, připravený na zateplení, ihned obyvatelný, prošel postupně rekonstrukcemi, a to: v roce 2006 byla vybudovaná střecha zadní části domu, výměnou oken za plastová, byl vybudován nový rozvod topení v mědi včetně výměny plynového kotle, v roce 2016 - nový plynový bojler na ohřev vody, v roce 2018 - schodiště, v roce 2019 - nová střecha rodinného domu.

Dispozice rodinného domu:
Vstupní chodba zajišťuje vstup do domu z ulice a také průchod na dvůr.
Ze vstupní chodby se vstupuje na chodbu rodinného domu, ze které je přístup na sociální zařízení, do komory a do kuchyně. Z kuchyně je vstup přímo do obývacího pokoje a dále do zadní části domu s přístupem na schodiště, do sklepa a do zadního dětského pokoje umístněného v zadní části domu. Zadní chodba zajišťuje také vstup na dvůr. V 1. patře rodinného domu se nachází 2 pokoje, v mezipatře se nachází další toaleta.

Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl předložen, proto dle platné legislativy uvádíme energetickou třídu náročnosti domu - "G".

Rodinný dům je volný po dohodě s majiteli, zveme Vás na prohlídku!

Cena
5 250 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
více informací u zprostředkovatele
Aktualizováno
25. 6. 2024
Adresa
Hodonín
ID
01-264
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
253 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
165 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Monika Skutecká

Ing. Monika Skutecká

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Hodoníně.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky