Prodej rodinného domu, Soběslav, Jiráskova, 107 m2

Jiráskova, Soběslav


7 500 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 35 743 Kč /měs.

(včetně právního servisu a poplatků)


Regionální dodavatelé v Soběslavi

Popis

Hledáte ideální bydlení v klidné a příjemné lokalitě s výbornou občanskou vybaveností? Představujeme vám moderní novostavbu rodinného dvojdomu, který se nachází v Jiráskově ulici v Soběslavi. Tento prostorný dvojdům nabízí komfortní a stylové bydlení pro rodiny, které ocení klidné prostředí a zároveň blízkost centra města.

Dům B o velikosti 4+1 disponuje dvěma podlažími a užitnou plochou 107 m². Dům je navržen tak, aby splňoval veškeré požadavky na moderní a pohodlné bydlení. Suterén domu se skládá z technické místnosti a sklepa o rozloze 34,45 m2. V přízemí se nachází zádveří a toaleta. Dále pak vstupujeme do kuchyně a následně do obývacího pokoje se vstupem na terasu a zahradu. V prosvětleném obývacím pokoji je chytře zakomponované schodiště a vstup do patra domu, kde jsou tři pokoje, chodba a koupelna s toaletou. K dispozici je terasa a vlastní zahrada o rozloze 150 m2.

Projekt dvojdomu se nachází v klidné části Soběslavi se skvělou dostupností do centra města. V blízkosti je sportovní areál, škola, školka i obchody. Aktuálně probíhá rekonstrukce původního rodinného domu a vznikne moderní dvojdům, který je navržen s důrazem na energetickou úspornost, budou zde použity moderní izolační materiály a technologie zajišťující nízké náklady na vytápění a provoz domu. Posudek na energetickou náročnost budovy je zpracován a bude odpovídat třídě C – Úsporná. Plánovaný termín dokončení je na jaře 2025.

Pokud hledáte bydlení pro svou rodinu v klidné lokalitě, tento dům splní všechny vaše představy o prostorném a moderním domově.

Pro více informací a domluvení prohlídky mě kontaktujte na níže uvedeném čísle či e-mailu.

Cena
7 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního servisu a poplatků
Aktualizováno
25. 6. 2024
Adresa
Jiráskova, Soběslav
ID
BK202
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
107 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
150 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Bohumil Kubec

Bohumil Kubec

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Soběslavi.

Podobné nabídky