Prodej bytu 3+kk, Škvorec, Tyršova, 78 m2 (ID: 1465721)

Tyršova, Škvorec


7 499 900 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 35 742 Kč /měs.

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Škvorci

Úklidové služby

Popis

Hledáte nový domov v klidné a malebné lokalitě? Máme pro vás ideální nabídku prostorného a moderního bytu 3+kk ve třetím patře bytového domu z roku 2008, nacházející se v krásné obci Škvorec. Tento byt o obytné ploše 78 m2 vás okouzlí svou útulností a dvěma prostornými terasami o velikostech 7,2 m2 a 7,3 m2, které jsou ideální pro relaxaci a odpočinek.
V bytě najdete vše, co potřebujete pro pohodlný život. Topení je zajištěno centrální kotelnou pro celý blok, zatímco dřevěná okna s dvojskly poskytují vynikající tepelnou izolaci. Fasáda domu je nově zateplená, konstrukce domu je částečně kamenná a částečně cihlová, což dodává domu stylový vzhled. Podlahy jsou z kvalitního borovicového dřeva, trámy u stropu dodávají bytu jedinečný charakter.
Byt se prodává s moderním vybavením, které zahrnuje kuchyňskou linku, myčku, v případě zájmu je možné zanechat i 2 roky starou lednici, troubu a indukční varnou desku. Střešní okna v kuchyni a dětském pokoji jsou vybavena předokenními stíněními pro plné zastínění, což zajišťuje maximální komfort v horkých dnech. Vytápění je moderně řešeno chytrými hlavicemi, které vám umožní snadno regulovat teplotu a šetřit tak energii.
Parkování je snadno dostupné v okolí domu, s možností pronájmu parkovacího místa naproti v domě.
K dispozici je také praktický sklep o velikosti 2 m2 a kolárna s kapacitou pro 2 kola.
Byt se nachází v uzavřeném areálu, který je plný zeleně a nabízí příjemné možnosti k posezení. Tento prostor je ideální pro rodiny s dětmi, které si zde mohou bezpečně hrát, aniž by rodiče museli mít obavy. Vnitroblok poskytuje soukromí a klidné prostředí pro relaxaci.

Obec Škvorec je ideálním místem pro rodinný život i aktivní odpočinek. V blízkosti domu najdete multifunkční hřiště, historický Savoia Castle, soukromou anglickou školu, pivovar v Úvalech, a cyklostezku pro milovníky cyklistiky.

Pro více informací a domluvu prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Půdorys bytu vám rádi zašleme na vyžádání.
Těšíme se na váš zájem o tuto jedinečnou nabídku a věříme, že tento byt může být vaším novým domovem!
Díky spolupráci s finančními specialisty Vám rádi poradíme ohledně zajištění nejlepšího financování.

Cena
7 499 900 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
26. 6. 2024
Adresa
Tyršova, Škvorec
ID
00029
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
92 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
78 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Romana Pauš

Romana Pauš

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Škvorci.

Podobné nabídky