Prodej bytu 1+kk, Přezletice, Pod Zahrady, 37 m2 (ID: 1465874)

Pod Zahrady, Přezletice


5 290 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 25 211 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Přezleticích

Úklidové služby

Popis

Ve výhradním zastoupení nabízíme ke koupi bytovou jednotku 1+kk (37m2), s balkónem (7m2) a dále také střešním garážovým stáním.

Byt se nachází v novostavbě bytového domu zkolaudovaného v roce 2023, v obci Přezletice.

Obývací pokoj s kuchyňským koutem vybaveným kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči značky BOSCH slouží dále jako vstup na balkón s výhledem do okolí. Byt má dále koupelnu se sprchovým koutem a WC, a předsíň. Podlahy v bytě jsou laminátové v kombinaci s dlažbou.

K bytu je k dispozici velká sklepní kóje. Dům je napojen na inženýrské sítě (elektřina, plyn).

Vytápění plynovým kotlem (podlahové topení), ohřev vody také plynovým kotlem. Průkaz energetické náročnosti budovy má hodnotu B, proto náklady na energie jsou nízké.

200-250 m od bytu MHD.

Obec sousedí a de facto navazuje na městskou částí Hl.města Prahy – Vinoř. V obci je kompletní a úplná občanská vybavenost a zároveň je zde výborné napojení na PID. Autem nebo autobusem jste v OC Letňany z Přezletic ke stanici metra Letňany za cca 10 minut.

Nedaleko od domu je možnost příjemných procházek v přídřírodě, navštívit můžete Ctěnický háj s přilehlým rybníkem a areál Ctěnického zámku. Ve Vinoři můžete navštívit krásný park za Vinořským zámkem. V Přezleticích a okolí najdete také mnoho sportovišt, dětských hřišť.

V Přezleticích je mateřská školka, základní škola a restaurace. Najde tu také praktického lékaře.

Byt je vhodný pro jak pro mladé páry, studenty tak i pro seniory. Může dobře sloužit také jako investiční byt k dalšímu pronájmu.

Cena
5 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 6. 2024
Adresa
Pod Zahrady, Přezletice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
37 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Martin Čermák

Martin Čermák

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+kk v Přezleticích.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky