Prodej rodinného domu, Lovosice, Smetanova, 293 m2 (ID: 1465907)

Smetanova, Lovosice


9 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 47 180 Kč /měs.

(včetně provize a právních služeb)


Regionální dodavatelé v Lovosicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

"Protsenko & Co." nabízí k prodeji multifunkční dům s užitnou plochou 293 m² a to na pozemku o rozloze 1531 m² umístěný v okouzlující obci Lovosice.

Dispozice domu nabízí dvě podlaží, kde naleznete dvě koupelny, jednu plně zařízenou kuchyň a druhou připravenou k instalaci. Nespočet pokojů, dvě samostatná schodiště, technickou místnost a dva vchody do domu umožňují prostorné a pohodlné bydlení pro rodiny, nebo firemní sídlo.

Atraktivní poloha v ulici Smetanova dodává domu další hodnotu. V bezprostředním okolí se nachází nájezd na dálnici D8, ze které se dostanete za 45 minut do Prahy a za 20 minut do Ústní nad Labem.

Vytápění v domě je řešeno elektrokotlem a je připravena instalace na tepelné čerpadlo. Voda je zajištěna z vlastního vrtu. Parkování je možné pro více aut. Dům se nachází na klidném okraji města, avšak v dosahu výborné občanské vybavenosti: dětské hřiště, škola, školka, sportovní centrum, poliklinika, obchody s potravinami a to vše na dosah ruky.

V případě spolupráci s naši RK, kromě kouzelné nemovitosti, vždy dostanete zdarma:
konzultační servis
jazyková vybavenost (mluvíme česky, anglicky, francouzsky, italsky)
právnický servis od AK Hafner & Partneři
servis daňové amortizace
kupony na slevu v top obchodech s nábytkem
stěhování
technika pro drobné úpravy
analýzy trhu

Cena
9 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právních služeb
Aktualizováno
26. 6. 2024
Adresa
Smetanova, Lovosice
ID
LO.3
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
293 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1531 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Artur Husak

Artur Husak

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Lovosicích.

Podobné nabídky