Prodej bytu 3+kk, Praha - Dolní Počernice, Českobrodská, 75 m2 (ID: 1466539)

Českobrodská, Praha 9, Dolní Počernice


9 536 470 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 45 448 Kč /měs.

(včetně provize a veškerých právních služeb. Parking a sklep k dokoupení.)


Regionální dodavatelé v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

Společnost ″Protsenko & Co.″ v zastoupení majitele nabízí k prodeji byt 3+kk o rozloze 75 m² s balkónem o rozloze 3,50 m² v 4. NP moderního projektu, který momentálně ve výstavbě na Praze 9 - Hostavice.

K dokoupení jsou 2x parkovací stání a 1x sklep (4 m²).

Termín dokončení: 1. čtvrtletí 2025

Dispozici bytu tvoří dvě ložnice (12,37 m²) a (8,58 m²), koupelna (5,91 m²) a komora (4,22 m²), velkoryse pojatý obývací pokoj (25,26 m²) s přípravou na kuchyňský kout. K vybavení bytu dále patří předsíň (11,76 m²), WC (1,92 m²) a balkon (3,5 m²).

Byt je v nejvyšším standardu, který splní požadavky i těch nejnáročnějších klientů. Všechny jednotky jsou vybaveny možností instalace venkovních rolet, které v letních měsících poskytují ochranu před slunečním zářením a vytvářejí příjemné zastínění. V rámci COMFORT standardu jsou k dispozici vysoce odolné podlahy, dlažby ve velkých rozměrech a obklady s různorodými vzory, které pocházejí pouze od ověřených dodavatelů. Pokud chcete přizpůsobit prostor více svým představám, můžete se neváhat využít možností individuálních úprav pro klienty.

S využitím efektivní izolace, moderních oken vybavených trojitým sklem, použitím nejnovějších stavebních materiálů a technik má tato budova energeticky úspornou třídu B.

Tato městská čtvrť vám nabídne vše, co ke svému životu potřebujete. V blízkém okolí je mnoho možností, jak trávit svůj volný čas. Můžete si užít procházky v nedalekých parcích, projet se na kole přes přírodní park v Klánovicích nebo strávit čas s dětmi na nedalekých hřištích. V této oblasti jsou k dispozici také supermarket, malé obchůdky, kavárny a různé služby. Pokud se chcete dostat do centra města, máte na výběr pohodlné možnosti veřejné dopravy. Můžete využít MHD, která vás doveze do centra, nebo se rozhodnout pro příměstský vlak, který vás za pouhých 11 minut doveze na Masarykovo nádraží.

V případě spolupráci s naši RK, kromě kouzelné nemovitosti, vždy dostanete zdarma:
konzultační servis
jazyková vybavenost (mluvíme česky, anglicky, francouzsky, italsky)
právnický servis od AK Hafner & Partneři
servis daňové amortizace
kupony na slevu v top obchodech s nábytkem
stěhování
technika pro drobné úpravy
analýzy trhu

Těšíme se na běžných prohlídkách, ale nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Cena
9 536 470 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a veškerých právních služeb. Parking a sklep k dokoupení.
Aktualizováno
26. 6. 2024
Adresa
Českobrodská, Praha 9, Dolní Počernice
ID
ZK.405.1
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
75 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Anastázie Panfilová

Anastázie Panfilová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 9.

Podobné nabídky